Vīrietim Stokholmas akvārijā iekož krokodils, kas agrāk piederējis Fidelam Kastro

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Vīrietim, kuram iekodis krokodils, kas agrāk piederējis Kubas līderim Fidelam Kastro, ir nogādāts medicīnas iestādē ar nopietnām traumām, vēsta BBC.

Policija informē, ka 70 gadus vecais vīrietis, kurš uzstājies ar runu Stokholmas Skansenas akvārijā, sakosts publiska pasākuma laikā. Tiek ziņots, ka vīrietis, iespējams, pārlicis roku pār nožogojumu, kas norobežo krokodilu no cilvēkiem.

Gaidot ātrās palīdzības brigādi, pasākuma apmeklētāji centušies vīrieša asiņošanu apturēt, izmantojot salvetes.

Akvārija vadītājs skaidro, ka pēc šī atgadījuma tiks vērtēts krokodila iežogojums, lai nākotnē šādi gadījumi neatkārtotos.

"Nekas tamlīdzīgs nekad nav noticis! Šie krokodili pie mums dzīvo jau vairāk nekā 40 gadus," uzsvēris akvārija vadītājs.

Divi krokodili, Kastro un Hilarijs, 1978. gadā tika uzdāvināti Krievijas kosmonautam Vladimiram Šatalovam. Kā vēsta BBC, kad krokodili kļuvuši lieli un bīstami cilvēkiem, viņš tos uzdāvināja Maskavas zoodārzam.

1981. gadā krokodili aizceļoja uz akvāriju Stokholmā, jo tiem tur tika piedāvāti labāki dzīvošanas apstākļi. Savukārt 2015. gadā Stokholmas akvārija vadītājs personīgi uz Kubu nogādāja 10 mazus krokodilus, lai papildinātu šo reto sugu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu