Ietekmīga valstsvīra slimība un postošas dabas katastrofas. Gaišreģes Vangas pareģojumi 2019. gadam (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bulgāru izcelsmes gaišreģe Vanga. Ilustratīvs attēls.
Bulgāru izcelsmes gaišreģe Vanga. Ilustratīvs attēls. Foto: Reuters / Scanpix

Lai arī slavenā bulgāru izcelsmes gaišreģe mirusi 1996. gadā, daudzi viņas pareģojumiem tic arī mūsdienās. Pareģe atstājusi paredzējumus līdz pat 51. gadsimtam, kad, viņasprāt, Visums beigs pastāvēt, vēsta portāls "The Sun".

Gaišreģes pareģojumi liek aizdomāties pat rūdītiem skeptiķiem - viņa savās nākotnes prognozēs minējusi tādus notikumus kā Lielbritānijas izstāšanos no Eiropas Savienības, "Islāma valsts" parādīšanos, 11. septembra teroraktus un Krievijas zemūdenes "Kursk" avāriju 2000. gadā.

Vanga pareģojusi, ka ASV prezidentu (Donaldu Trampu) piemeklēs kāda smaga slimība, kuras simptomi būšot dzirdes halucinācijas un un slikta dūšā. Politiķis palikšot kurls. Portāls min, ka savādā kārtā šādi simptomi iepriekš novēroti amerikāņu diplomātiem Ķīnā un Kubā. Pareģe teikusi, ka slimību izraisīšot kāds slepens ierocis vai arī spēcīgas noklausīšanās ierīces. Ar to prezidenta likstas nebeigšoties - līdz gada beigām kāds viņa ģimenes loceklis cietīšot smagā autoavārijā.

Gaišreģe paredzējusi, ka 2019. gadā kāda dabas katastrofa noslaucīšot no Zemes virsmas daļu Āzijas. Vanga teikusi, ka Krievijā 2019. gadā nokritīšot liels meteorīts.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu