Foto: Gan pašiem mazākajiem, gan sirmgalvjiem metāls sirdī. Pirmie apmeklētāji ierodas uz metāloperu "Kurbads. Ķēves dēls"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Metāloperas “Kurbads. Ķēves dēls” pirmie apmeklētāji ierodas Lucavsalā
Foto: Metāloperas “Kurbads. Ķēves dēls” pirmie apmeklētāji ierodas Lucavsalā Foto: Jānis Škapars/TVNET

Atzīmējot akcijas "Baltijas ceļš" 30. gadadienu, viens no kulminācijas pasākumiem - metālopera "Kurbads. Ķēves dēls", kas skatāma 23. augustā Lucavsalā. Vērienīgais uzvedums ir pasakas par varonīgo Kurbadu mūsu gadsimta interpretācija grupas "Skyforger" izpildījumā. Pirms metāloperas izrādes uzstāsies grupas no Lietuvas un Igaunijas. Ieeja pasākumā ir bez maksas.

» Ar vērienīgu pasākumu programmu atzīmēs "Baltijas ceļa" 30 gadu jubileju

Foto: Metāloperas "Kurbads. Ķēves dēls" pirmie apmeklētāji ierodas Lucavsalā 

Rokoperas organizatori informē apmeklētājus par vairākiem noteikumiem, ko lūgums ievērot pasākuma norises laikā. Teritorijā nedrīkst ienests stikla taru un bīstamus priekšmetus, kas var apdraudēt rokoperas skatītājus.

Ikvienu aicina ievērot sabiedriskās kārtības noteikumus, un vecākus lūdz pieskatīt nepilngadīgos bērnus. Apmeklētājus aicina būt saprotošiem pārbaudes laikā, ko veic apsardze pie ieejas.

Rokoperas laikā notiks foto un video fiksācija, iegūtie materiāli var tikt izmantoti pasākuma publicitātes nodrošināšanai. Pasākuma norises dienā būs vairāki satiksmes ierobežojumi, kā arī tiks nodrošināti sabiedriskā transporta papildu reisi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu