"Šodien "drusku" heroīnu iedūru." Kalupes ielā gaišā dienas laikā uz ietves "mētājas" kāds narkomāns (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Narkotikas. Ilustratīvs attēls.
Narkotikas. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Pavisam nesen policisti sastapušies ar kādu narkotiku apreibināto gaišā dienas laikā, kurš gulējis uz ielas. Atlikušo dienas daļu vīrietim nācās pavadīt kārtības sargu sabiedrībā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Darba dienas pēcpusdienā Kalupes ielas iedzīvotāju mieru iztraucējis kāds pamatīgi apreibis garāmgājējs. Vīrietis, nebūdams pat spējīgs aizklumburēt līdz kādai vietai kur atsēsties, ietves vidū pakritis un, murminot ko nesaprotamu, mirkli vēlāk turpat arī iekārtojies uz snaudu, norāda "Degpunktā".

Kamēr dakteri centušies vīrieti atgriezt pie pilna saprāta, likumsargi aplūkojuši viņa uz ielas izkaisītās mantas, un jau no pirmā acu skatu tās raisījušas zināmas aizdomas, atklāj raidījums.

Kad mediķi savu paveikuši, vīrietis aicināts līdzi un turpmāko dienu pavadījis policistu kompānijā. Aizturētais nogādāts Valsts policijas Latgales iecirknī, kā arī nogādāts ekspertīžu centrā. Pat ja izrādīsies, ka vīrieša somā atrastās mantas nav zagtas, pārkāpējam būs jāatbild par aizliegto vielu lietošanu.

Īsi pirms šķiršanās no sava klienta, inspektoriem vēl bija iespēja uzklausīt īsu narkomāna grēksūdzi:

"Vakar paņēmu amfetamīnu, nu "vitamīnu", atpūtos. Sieva bija darbā. Paskatījos "porneni"… Šodien "drusku" heroīnu iedūru. Gribēju iet pagulēt. Nu, lūk, rezultāts. Man tas ir pēdējais punkts. Viss. Es lietoju narkotikas jau no četrpadsmit gadu vecuma. Man tas nav interesanti, man dzīvē viss jau bijis. Man ir palikusi tikai viena problēma – "adatu mānija". Viss…"

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu