Turcijas kūrorta baseinā ierautā bērna veselības stāvoklis sāk nostabilizēties

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Scanpix / Sputnik

Gandrīz pirms nedēļas Turcijas kūrorta baseina caurulē ierautās 12 gadus vecās Alises māte sacīja, ka viņas meitas veselības stāvoklis sāk nostabilizēties, vēsta portāls "Postimees".

"Sirds sitas vienmērīgi, spiediens normalizējas. Divas no četrām zāļu procedūrām jau tikušas pārtrauktas," krievu tūriste atklāja par savas atvases veselību sestdien, 24. augustā.

Cietušās meitenes veselību uzrauga gan Turcijas, gan Krievijas ārsti. Viesnīcas "Sun hill" īpašnieks, direktors un tehniskais speciālists tika aizturēti, bet nu jau atbrīvoti pret drošības naudu.

» "Viesnīcas vadītājs visā vainoja māti." Aculiecinieks atklāj detaļas par baseina caurulē ierauto bērnu Turcijā

Portāls "Apollo" jau ziņoja, ka 12 gadus vecā meitene no Krievijas 18. augustā Turcijā nosmakusi pēc tam, kad viņas roku iesūca viesnīcas baseina caurulē.

Meiteni pirmo pamanījis viņas tēvs. Viņš un citi blakusesošie centušies meitenes roku izvilkt no caurules, taču baseina sūknis darbojies pārāk spēcīgi.

"Pat pēc tam, kad viesnīcas darbinieki atslēdza sūkni, [meitenes] roku izvilkt neizdevās. [Tēvs] un vēl septiņi cilvēki cauruli salauzuši, un viņu izvilka no baseina kopā ar caurules gabalu uz rokas," pastāstījusi meitenītes māte.

Līdz šim meitene atrodās komā slimnīcā. Viņas māte sacījusi, ka divu dienu laikā meitenes sirds apstājusies piecas reizes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu