"Laimīgā kārtā esmu dzīva un neesmu paralizēta." Pēc notriekšanas ar elektrisko skūteri sieviete Rīgā gūst nopietnas traumas (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Reuters / Scanpix

Kāda Rīgas iedzīvotāja 15. augustā dalījās ar ziņu sociālajā tīklā "Facebook", ka viņa ir guvusi nopietnas traumas pēc tam, kad viņu uz gājēju celiņa notrieca elektriskais skūteris. Raidījumam "Degpunktā" sieviete atklāj, ka jau no sākta gala skatījusies ar ļoti lielu skepsi uz šiem braucamrīkiem, jo tie var uzņemt ļoti lielu ātrumu - līdz pat 30 kilometriem stundā.

Avārijas brīdis noticis zem kādas videonovērošanas kameras un ticis iemūžināts. Pēc trieciena Daina nokritusi, bet braucamrīka vadītāja pārlidojusi pāri skūterim un arīdzan piezemējusies uz asfalta, atklāj raidījums.

Daina uz brīdi pat esot zaudējusi samaņu un atjēgusies tikai ātras palīdzības mediķu brigādes automašīnā, ārsti sievieti jau veduši uz slimnīcu.

Diemžēl 19 gadus vecā sieviete, kas izraisījusi šo negadījumu, sevi par vainīgu neuzskatot un pat neplānojot Dainai kompensēt zaudējumus vai vienkārši atvainoties. Uz šo brīdi Dainai ir slimības lapa un kādu laiku viņai būs jāstaigā ar kakla fiksatoru.

"Par skrejriteņu turpmāko kontroli un iespējamiem ātruma ierobežojumiem Ceļu satiksmes drošības direkcijas pārstāvji tikai runā, bet līdz reālam likumprojektam un rīcībai vel tālu.

Iespējams, kādas izmaiņas būs nākamajā vasarā, bet tas būs krietni par vēlu," par situāciju raidījumam bilst Daina.

Policisti sakarā ar šo incidentu šobrīd plašākus komentārus nesniedzot. Negadījums ir piefiksēts, taču pagaidām nav skaidrs, kā tālāk tas tiks noformēts un – vai vispār tiesiski ir iespējams vērsties pret šādu braucamrīku stūrētājiem, norāda "Degpunktā".

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu