Kivičs atklāj īpaši nepatīkamu situāciju, kurā šobrīd iekūlies (28)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pašmāju mūziķis Andris Kivičs 24. augustā vietnē "Facebook" publiskoja tiešraides video, kurā vērsās pie saviem faniem pēc padoma. Kā izrādās, viņam šobrīd izveidojusies visai nepatīkama situācija. 

Kā pastāstīja mūziķis, pirms iepazinies ar Lieni Skulmi, viņš ar bijušo sievu Madaru Kiviču un abu kopīgajām meitām četrarpus gadus dzīvoja kādā īrētā dzīvoklī. Kad viņi no dzīvokļa izvākušies un to nodevuši saimniecei, viss esot bijis kārtībā. 

Kivičs norādīja, ka dzīvoklī bija pamanāmas dabiskā nolietojuma pazīmes, piemēram, reģipsī iecirsts durvju nospiedums vai apsūbējusi tapete pie plīts, taču visādi citādi dzīvoklis bijis ļoti labā stāvoklī, ko apliecināja arī dzīvokļa saimniece. 

"Un tagad es atceros, ka uz tā balkona palika mans un manas bijušās sievas velosipēds. Mēs viņai zvanām un sakām, ka mums vajag tos velosipēdus, un viņa saka - ziniet, es tur atradu šo to, kaut ko, par ko jums jāmaksā man 550 eiro, vai arī es jums neatdošu velosipēdus," notikumu izklāsta mūziķis. 

Kivičs piebilda, ka viņam ar dzīvokļa saimnieci nav bijis nekādu saistību, jo netika parakstīts īres līgums, tādēļ viņa abi ļoti labie velosipēdi ar pasēm šobrīd atrodas uz svešas sievietes balkona. Tāpat mūziķis dzīvoklī esot atstājis dārgus aizkarus un matraci, tādēļ uzskata, ka sievietei nav nekādu tiesību piesavināties vēl velosipēdus. 

Mūziķis pat pajokoja, ka šobrīd vienīgā iespēja, kā atgūt braucamos, ir doties uz konkrēto pirmā stāva balkonu, uz kura tie atrodas, lai nozagtu pats savus velosipēdus.

Fonā Kiviča stāstam azartiski piebalsoja arī Liene, aizstāvot savu mīļoto. 

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu