"Palīdziet atrast Brī!" Lūdz sabiedrības palīdzību Siguldā noklīduša suņuka meklēšanā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Noklīdušais suņuks Brī.
Noklīdušais suņuks Brī. Foto: Biedrība "Ķepu-Ķepā"

Pie portāla "Apollo" ar palīdzības lūgumu vērsusies dzīvnieku aizsardzības biedrība "Ķepu - ķepā", kas meklē Siguldā no jaunajiem saimniekiem aizmukušu mīluli - aptuveni desmit gadus veco bezšķirnes sunīti Brī.

Biedrība vēsta, ka pagājušās piektdienas, 23. augusta, vakarā Brī pamanījusies aizmukt no savām jaunajām mājām Siguldā - suns aizmucis pa saimnieku neaiztaisītajiem pagalma vārtiņiem. Līdz šim brīdim Brī izmisīgā meklēšana Siguldā un tās apkaimē no "Ķepu - ķepā" patversmes darbinieku puses vēl nav vainagojusies panākumiem.

Siguldā izlīmēts vairāk nekā 300 skrejlapiņu, informēta pašvaldības policija un, kur vien iespējams, internetā ielikta informācija, ar kuru biedrība lūdz dalīties. Pilsētas iedzīvotāji Brī ir redzējuši, viņa ķepiņu nospiedumi manīti Gaujas malā.

"Ķepu - ķepā" lūdz atsaukties visus, kuri ir redzējuši sunīti, kurš patlaban apjucis skraida pa Siguldu un, visai iespējams, arī pa tās apkārtni.

Brī ir jau gados (aptuveni 10 gadus vecs), bet žiperīgs, smaidīgs, komunikabls un draudzīgs, parasti nebaidās no svešiniekiem, taču patlaban varētu būt sabijies. Maza auguma, ar garām, tievām kājām.

"Pieturiet, ja kur redzams! Atradējam atlīdzība - 100 eiro. Suns ir dzīvs un nav pelnījis nāvi klaiņojot. Mēs ticam, ka visiem kopā mums izdosies Brī atrast! Ja ir kāda informācija, kaut nakts vidū - zvaniet pa tālruni 29733601," raksta biedrības pārstāvji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu