"Saint-Germain" bez Mbapē un Kavani būs jāiztiek vismaz trīs nedēļas

LETA/AFP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kiljans Mbapē
Kiljans Mbapē Foto: AFP/SCANPIX

Parīzes "Saint-Germain" (PSG) futbola komandas rindās Francijas čempionāta mačā gūtā savainojuma dēļ vismaz četras nedēļas nevarēs spēlēt Kilians Mbapē un trīs nedēļas - Edinsons Kavani, ziņo Francijas čempionvienība.

Abi futbolisti nespēja pabeigt maču savainojuma dēļ svētdien Līgas 1 spēlē pret "Toulouse" klubu. Pasaules kausa ieguvējs Francijas izlases rindās Mbapē 4:0 uzvarā "Parc des Princes" stadionā savainoja kreisās kājas augšstilba aizmugures muskuli. Tas nozīmē, ka viņš būs spiests izlaist Čempionu līgas grupu turnīra pirmo spēli, kas notiks 17. vai 18.septembrī.

Tāpat tiek prognozēts, ka viņš nepiedalīsies trijās Francijas čempionāta spēlēs, kā arī divos Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra mačos Francijas valstsvienības rindās nākammēnes savās mājās pret Albāniju un Andoru.

Viņa komandasbiedrs uzbrukuma līnijā Kavani guvis gurna savainojumu, un "Saint-Germain" apstiprinājis, ka viņš laukumā nedosies trīs nedēļas. Tas nozīmē, ka urugvajietis varētu būt ierindā uz Čempionu līgas pirmo maču.

Piedevām joprojām nav skaidrības par brazīlieti Neimaru, kurš spēlē pret Tulūzas klubu netika iekļauts pieteikumā. Piepildīties viņa vēlmei doties atpakaļ uz Spāniju ir tikai nedēļa laika, jo tad beidzas pāreju logs Eiropā.

Tomēr, pat ja brazīlietis paliek komandā, viņš ir diskvalificēts uz pirmajām trim Čempionu līgas spēlēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu