Pāvels Globa atklāj piecas Zodiaka zīmes, kuras visus kaitina (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Instagram

Ikkatrs ikdienā saskarās ar vairumu kaitinošu lietu un parādību, taču bieži vien gadās, ka "nervu bendētāji" ir mūsu līdzcilvēki - kaimiņi, kolēģi un pat ģimenes locekļi. Krievu astrologs Pāvels Globa ir pārliecināts - šo piecu Zodiaka zīmju pārstāvji var kļūt par pārbaudījumu pat vispacietīgākajiem cilvēkiem, vēsta portāls "Postimees".

Slavenais astrologs sastādījis kaitinošāko Zodiaka zīmju topu.

1. vieta - Auns

Šīs stūrgalvīgās Zodiaka zīmes pārstāvji ir gatavi "uzsprāgt" par visnenozīmīgākajiem sīkumiem. Auni uzstāj uz savu pat tad, kad tiem acīmredzami nav taisnība, turklāt vienmēr pie savām neveiksmēm vaino kādu citu.

Pāvels Globa atklāj, ka šīs uguns stihijas zīmes pārstāvjiem ir pastāvīgi nepieciešami apliecinājumi tam, ka viņi ir galvenie. Apkārtējos bieži vien kaitinot arī Aunu spontanitāte un neprognozējamība.

2. vieta - Vēzis

Vēža zīmes pārstāvjus savus līdzcilvēkus kaitinot ar patoloģisku aizvainojamību - šīs Zodiaka zīmes pārstāvjus aizskar pat visnevainīgākie jociņi vai viņus nemaz neskarošas lietas.

Astrologs min, ka Vēži ir tik neuzņēmīgi pret kritiku, ka pat mazākie komentāri var kļūt par ieganstu attiecību pārtraukšanai. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji tāpat arī esot ļoti pesimistiski un kūtri uz pārmaiņām.

3. vieta - Jaunava 

"Zodiaka galvenais kritiķis" - tā Jaunavas raksturo Pāvels Globa. Viņš atklāj, ka šīs Zodiaka zīmes pārstāvji nekā nevar atbrīvoties no sava pedantisma un augstprātīgā toņa. Jaunavas mūždien visiem mācot, kā pareizi dzīvot.

Šīs zemes stihijas zīmes pārstāvji nav gatavi mainīt savu skatījumu uz dzīvi, tādēļ bieži vien paliek vieni ar pārliecību par savu taisnību.

4. vieta - Lauva

Ugunīgie Lauvas ir ļoti augstpātīgi - viņuprāt, viņi ir dzimuši līdera lomai un būtībā ir labāki par visiem citiem. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji uzskata, ka ir lieliski un visā nopietnībā gaida, ka pārējie būs sajūsmā par katru viņu vārdu. Lauvas reti kad uzklausa citu padomus. Astrologs gan min, ka neskatoties uz ietiepību, šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir izpalīdzīgi un vienmēr gatavi aizstāvēt savus draugus.

5. vieta - Zivis

Slavenais krievu astrologs šīs Zodiaka zīmes pārstāvjus sauc par galvenajiem Zodiaka manipulatoriem. Šīs uzvedības dēļ daudzi nemaz nevēlas uzturēt kontaktu ar zem šī zvaigznāja dzimušajiem. Ja manipulācija ir neveiksmīga, Zivis pārņemot riebīgs aizvainojums.

Zivju līdzcilvēkus kaitinot arī šīs Zodiaka zīmes pārstāvju neizlēmība - viņi bieži mainot savus plānus un domas, kas padara komunikāciju ar šīs zīmes pārstāvjiem ļoti smagu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu