Vīrietis Bolderājā notriec policistu un aizbēg no piecām policijas ekipāžām (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policija. Ilustratīvs attēls.
Valsts policija. Ilustratīvs attēls. Foto: Toms Koklītis / LETA

Svētdien, 25. augustā, kādam vīrietim izdevies izmukt no policijas rokām. Pēc spraigas pakaļdzīšanās, kurā iesaistījās piecas policijas ekipāžas un tika notriekts policists, vīrietim izdevās aizmukt no likumsargiem, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Agrā svētdienas rītā policijas patruļa pašā Bolderājas centrā piefiksējusi divus acīmredzami iereibušus vīriešus, kas sēdējuši blakus kādam "Opel". Lai arī abi tobrīd neko nav pārkāpuši, likumsargi nojautuši ko nelāgu un par redzēto ziņojuši videonovērošanas centram, kas pagriezuši kameras vīriešu virzienā.

Vīrieši sēdušies auto un devušies ceļā, tādēļ likumsargi sākuši viņiem sekot. Uz policistu aicinājumu apturēt spēkratu netika reaģēts un sākās pakaļdzīšanās.

Pēc brīža bēdzējus izdevās apturēt, no auto izkāpa pasažieris un tā virzienā devās policijas darbinieki. Taču "Opel" šoferis nebija gatavs padoties un atsāka braukt, tādējādi aizķerot policistu, kurš centās iekļūt viņa auto.

Pēc policista notriekšanas bēdzējam izdevās izlauzties no piecu policijas ekipāžu ielenkuma un pazust Bolderājas dzīvojamo ēku labirintos. Auto meklēšanā tika iesaistīti arī Valsts policijas darbinieki.

Dažas stundas vēlāk "Opel" tika atrasts kādā Daugavgrīvas mežā, tomēr no šofera nebija ne miņas. Vīrieša meklēšanu turpinās VP darbinieki. Tā kā notikušais iemūžināts policijas videoierakstos, pastāv cerība vainīgo drīzumā atrast.

Notriektajam policistam netika konstatētas būtiskas traumas, un viņš izlaists no slimnīcas tajā pašā dienā.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu