Armandam Simsonam pārkāpumu dēļ gandrīz atņemtas autovadītāja tiesības (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

TV raidījuma "Superbingo" vadītājs un hokeja kluba Rīgas "Dinamo" tehniskais direktors Armands Simsons izdevumam "Privātā Dzīve" atklāja, ka bija nonācis jau tik tālu, ka vēl viena kļūda uz ceļa, un viņam šovasar nāktos atvadīties no autovadītāja tiesībām.  

Simsons pastāstīja, ka šoferim, sakrājot 16 soda punktus, piemēro transportlīdzekļu vadīšanas tiesību izmantošanas aizliegumu uz vienu gadu. Simsons bija sakrājis jau 15 punktus.

"Sākumā no Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) e-pastā saņēmu draudzīgu brīdinājumu. Kad jau biju sasniedzis 13 punktus, pienāca uzaicinājums obligāti apmeklēt speciālus kursus. Ja noteiktā laikā to neizdari, kā tas gadījās man, jo nebiju rūpīgi pārbaudījis savu e-pastu, uzkrāto punktu skaitu palielina par vēl diviem. Nezināšana neatbrīvo no atbildības, tādēļ godprātīgi devos, kā es to saucu, uz CSDD svētdienas skolu. Kopā ar citiem grēkāžiem tiku mazliet nokaunināts un atkārtoju satiksmes noteikumus. Biju arī poligonā, kur atsvaidzināju braukšanas iemaņas dažādās situācijās. Patiesībā tas bija kolosāls pasākums," pastāstīja šovmenis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??????? ??????? (@armandssimsons) on

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu