Jāņa Timmas sieva pēc laulības krīzes skandāla publisko vairākus dziļdomīgus ierakstus (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Nesen publiskajā telpā izskanēja baumas par Latvijas basketbolista, Maskavas apgabala "Himki" spēlētāja Jāņa Timmas un viņa sievas Sanas laulības krīzi. Lai gan publiski neviens no viņiem baumas nav komentējis, Sana Timma nebeidz dalīties ar vairākiem pārdomu ierakstiem. 

Timmam tika piedēvēts romāns ar Krievijas mūziķi Annu Sedokovu. Tāpat no Timmu pāra zeltnešiem pazuda laulības gredzeni, kā arī basketbolists izdzēsa fotogrāfijas, kurās redzams kopā ar sievu.

Lai gan konkrētus komentārus Sana par notiekošo nav sniegusi, viņa savos sociālo tīklu kontos nebeidz dalīties ar fotogrāfijām, kurām pievieno pārdomu pilnus ierakstus. 

"Es vienmēr pieceļos pēc kritiena! Un neatkarīgi no tā, vai skriešu, staigāšu vai rāpošu, es izvirzīšu jaunus mērķus un tos visus arī sasniegšu," pēc presē publiskotā skandāla rakstīja Sana. 

"Visvērtīgākās dārglietas, kādas jums jebkad būs ap kaklu, ir bērnu rokas," pie foto, kurā pozē kopā ar dēliņu, rakstīja daiļā brunete. 

"Laime nozīmē nevis iegūt visu, ko tu vēlies, bet novērtēt visu, kas tev ir," teikts kādā citā ierakstā. 

"Spēcīga dvēsele uzmirdz pēc katras vētras," vienu no selfijiem komentēja Sana. 

Tāpat Sana kadros neslēpj, ka no viņas pirksta ir pazudis laulības gredzens, publiski vairākās fotogrāfijās atrādot savas rokas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sana ? (@sana.timma) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sana ? (@sana.timma) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sana ? (@sana.timma) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sana ? (@sana.timma) on

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu