Vai tiešām Stīvs Džobss? Interneta lietotāji aktīvi apspriež aizdomīgu foto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Kopš kompānijas “Apple” līdzdibinātāja Stīva Džobsa nāves ir pagājuši gandrīz astoņi gadi. Taču šķiet, ka ne visi ir gatavi noticēt viņa nāves patiesumam.

Kāds interneta lietotājs vietnē “Reddit” publiskoja attēlu, kas satrauca daudzus. Tajā redzams kāds vīrietis, kurš sēž vienā no Ēģiptes ielu kafejnīcām. Vairāki komentētāji vērsa uzmanību uz vīrieša pārsteidzošo līdzību ar Džobsu. Pēc ieraksta autora teiktā, “Apple” slavenais amerikāņu uzņēmējs esot vienkārši iestudējis savu nāvi.

"Stīvs Džobss pēc nāves inscenēšanas slēpjas Ēģiptē," teikts ierakstā.

Attēls nekavējoties kļuva par visskatītāko vietnes publikāciju, iegūstot teju 100 tūkstošus “patīk”. Tas cilvēku vidū izraisīja asas diskusiju vētras. Daudzi bija tik pārsteigti par sakritībām, ka patiešām bija gatavi noticēt, ka Džobss varētu būt dzīvs. Tā, piemēram, cilvēki norādīja, ka uzņēmēja tēvs bija sīrietis, tādēļ Džobsa slēpšanās arābu valstīs esot saprotama. Turklāt arī Džobsam, tāpat kā attēlā redzamajam vīrietim, patika staigāt basām kājām.

Tomēr ne visus izdevās tik viegli pārliecināt. Daži lietotāji norādīja, ka foto uzņemts no neveiksmīga leņķa, neļaujot pilnvērtīgi apskatīt vīrieša seju. Savukārt citi jokoja, ka tas pilnīgi noteikti nav Džobss, jo tam nav “Apple” pulksteņa un ierastās melnās kaklasaites.

Steve Jobs hiding in Egypt after faking his death from r/pics
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu