Trešdienas horoskops: 28. augusts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rudens rīts Latgalē.
Rudens rīts Latgalē. Foto: Ivars Soikāns/LETA

Horoskops trešdienai, 28. augustam.

AUNS Piemērots laiks jaunu zināšanu apguvei. Nekautrējies atzīt sev un apkārtējiem, ka ir lietas, kuras nezini vai neizproti. Šodien gūtie kontakti var palīdzēt nākotnē attīstīt perspektīvas biznesa iespējas.

VĒRSIS Ja spēsi tikt galā ar emocionālajā pasaulē notiekošo, diena būs izdevusies. Svarīgi neturēt sevī negatīvās sajūtas, izrunāties ar uzticamu personu. Atturies meklēt mierinājumu grādīgās dziras glāzē.

DVĪŅI Veikli pielāgosies apkārtējiem un saspringtas situācijas uztversi ar apskaužamu vieglumu. Nebūs nekāds brīnums, ja augstākstāvošie pamanīs tavas prasmes un izteiks vilinošākus piedāvājumus.

VĒZIS Lietišķie Vēži plūks darba augļus un priecēs sevi ar kādu neplānotu pirkumu. Saskarsmē ar apkārtējiem būsi laipns un atsaucīgs, jo īpaši ar gados vecākajiem. Vakarā vari palutināt sevi ar glāzi vīna.

LAUVA Vari plānot ceļojumus, kā arī piedalīties ar sabiedrības izglītošanu un labdarību saistītās aktivitātēs. Kontaktējoties ar pretējo dzimumu, atstāsi paliekošu iespaidu, kas vairos tavu pašapziņu.

JAUNAVA Tev izdosies apjaust veidus, kā apsteigt pat sīvākos konkurentus. Taču vēl būs jāpieliek pūles, lai radušās idejas īstenotu. Te nu lieti noderēs gan ticība panākumiem, gan pašaizliedzīgums.

SVARI Esi piesardzīgāks pret šodien saņemtajiem piedāvājumiem, nekļūsti lētticīgs, neuzķeries uz saldo solījumu ēsmas. Labāk centies uzturēt ciešāku saikni ar zināmiem, pārbaudītiem partneriem.

SKORPIONS Labāk strādā vienatnē, jo kolektīvā tava uzmanība var tikt ātri vien novērsta, izkaisīta. Šobrīd droši vari ķerties klāt juridisko jautājumu risināšanai, kā arī saimnieciskām aktivitātēm.

STRĒLNIEKS Tev priekšplānā izvirzīsies privātās dzīves nianses. Saskarsmē ar laulāto, no tavas puses prasīsies vairāk pacietības un prasme ieklausīties partnerī. Darba jomā būsi savā elementā.

MEŽĀZIS Šodien ne viss izdosies, kā biji sākotnēji cerējis. Visticamāk, būs jāpieliek daudz pūļu plānu pilnīgai realizēšanai. Taču tev piemītošais gribasspēks, neatlaidība palīdzēs pārvarēt radušos sarežģījumus.

ŪDENSVĪRS Ja iepriekš esi bijis uzcītīgs, gaidi uzvaras saldo garšu, ja ne, tad gatavojies bosa rājienam. Strīdu situācijās nezaudē savaldību un pašcieņu. Šodien vēlams atturēties no lielākiem pirkumiem.

ZIVIS Tavi centieni sakārtot līdzcilvēku nedienas diemžēl var beigties ar pārdzīvojumiem. Pašreizējā situācijā labāk koncentrēt uzmanību uz paša dzīvē notiekošo, neliekot sev uz pleciem apkārtējo problēmas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu