Saindējušies ar gāzi un gājuši bojā. Atklājas jauni fakti par trīs bērnu nāvi Igaunijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

2018. gada 13. oktobrī Igaunijas operatīvie dienesti saņēmuši izsaukumu, ka kādā Tallinas privātmājā atrasti trīs bērnu līķi. Jau toreiz tika noskaidrots, ka mājā bijusi gāzes noplūde. Jaunākā informācija liecina, ka nelaimes gadījums varējis notikt tēva rīcības rezultātā, vēsta "Postimees".

Izmeklēšana patlaban nonākusi finiša taisnē un jaunākā informācija liecina, ka bērnu tēvs varētu kļūt par apsūdzēto.

"Lai notiek! Esmu gatavs visam. Man vairs nav ko zaudēt," izteicās tēvs, kurš zaudējis divus bērnus.

Sarunājoties ar "Postimees", tēvs atzīst, ka viņš joprojām nav pārdzīvojis notikušo un izmeklēšanas detaļas viņam neinteresē, lai gan viņš zinot, ka, iespējams, kļūs par apsūdzēto savu bērnu bojāejā.

Jautājot, lai vīrietis atstāsta tās dienas notikumus un paskaidro kāpēc varēja notikt nelaimes gadījums, bojāgājušo bērnu tēvs izvēlās klusēt.

Arī vietējā prokuratūra atzīst, ka krimināllietas un izmeklēšanas detaļu izpaušana var kaitēt turpmākajam tiesas procesam.

Izmeklēšanas gaitā tika veikta arī nelaimīgās dienas atveidošana. Izmeklētāji centās noskaidrot to, vai gāze vispār varējusi izplatīties. Tāpat tika pārbaudīts, cik ātri nāvējošā gāze varējusi aizplūst līdz otrā stāva guļamistabām.

"Postimees" rīcībā esošā informācija liecina, ka pēc notikušā tēvs atzinies policijai, ka gāzes apkures ierīci esot remontējis pats, bet vēlāk paziņoja, ka darbu veikuši speciālisti. Tomēr viņš nav varējis nosaukt ne remontdarbu uzņēmumu, ne arī speciālistu kontaktinformāciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu