Ļaudis metas kritizēt Vaikules koķetēšanu un Pugačovas izskatu jaunākajā fotogrāfijā (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šovasar Jūrmalā laiku pavada Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova ar vīru Maksimu Galkinu, abiem regulāri tiekoties ar kopīgo draudzeni, pašmāju dziedātāju Laimu Vaikuli. Trijotne kopā izklaidējās arī šoreiz, publiskojot skaistu foto, taču fani kadru jau paspējuši nopelt.

Vaikule savā “Instagram” publiskoja foto, kurā Pugačova, Galkins un viņa pati uz saulrieta fona sēž pludmales restorānā, Galkinam apskaujot abas dāmas. Uz galda redzami šķīvji, glāzes un cigaretes.

“Saulrieta gaismā,” foto komentēja Vaikule.

Taču foto faniem raisīja visai divējādas izjūtas. Vairāki cilvēki atzīmēja, ka Vaikule pārāk aizrautīgi lūkojas uz Galkinu. “Vai es vienīgais pamanu, ka Laima kā izsalkusi skatās uz Galkinu?”, “Kā Laima tā nekautrējas skatīties uz Maksimu? Alla taču blakus sēž!” - teikts dažos komentāros pie foto.

Citi izteica līdzjūtību Galkinam: “Galkins un divas hokeja nūjas”, “Maksam smaids kā no žurnāla, bet pats tik tikko pacieš šīs divas vecenes...”, “Divas vecmāmiņas un mazdēliņš”, “Kaut kā žēl Maksa, jāsēž ar divām mūmijām”.

Vēl citi nolēma, ka abas mākslinieces ir lietojušas grādīgos dzērienus. “Dāmas jau mēnesi dzer...”, "Atliek tikai paskatīties uz Allu un saprast, ka abas ir iedzērušas" - viņi komentēja.

Protams, netrūka arī tādu, kas slavēja abas mākslinieces par dzīves baudīšanu un jauneklīgo izskatu.

Kā zināms, Pugačova un Vaikule ir senas draudzenes, kuras bieži atpūšas kopā. Galkins nesen publiskoja video, kurā abas dāmas jokojas, ka Pugačova savu primadonnas titulu nodod Vaikulei.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu