Neimara sāga tuvojas beigām - "Barcelona" tuvu līguma parakstīšanai

LETA/AFP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Neimars
Neimars Foto: AFP/SCANPIX

Spānijas futbola granda "Barcelona" direktors Havjērs Bordas paziņojis, ka viņa klubs esot soli tuvāk darījuma noslēgšanai ar Parīzes "Saint-Germain" (PSG) par Neimara pāreju uz Katalonijas komandu.

Par Neimara atgriešanos Spānijā tiek spekulēts jau vairākus mēnešus, bet lielāko interesi par brazīliešu futbolistu izrāda Madrides "Real" un "Barcelona". Abas komandas savu ārpus laukuma konkurenci drīz varēs nolikt malā, jo transfēru logs aizvērsies pirmdien.

Labā noskaņojumā pirms nākamās nedēļas bija Bordas, kurš apgalvoja, ka "Barcelona" vairs neesot tālu, lai Neimars atkal spēlētu Spānijā.

"Turpinām pārrunas, kas spērušas jau nākamo soli," Barselonas lidostā vietējiem medijiem teica direktors, kurš tikko bija atgriezies no sarunām ar PSG pārstāvjiem. "Tomēr darījums gan vēl nav noticis."

Kā vēsta Francijas laikraksts "Le Parisien", "Barcelona" savu piedāvājumu palielinājusi līdz 170 miljoniem eiro, kā arī labprāt tajā iekļaus vēl kādu spēlētāju. Spānijas klubs šo summu plāno samaksāt divos maksājumos.

Zīmīgi, ka 2017.gadā "Barcelona" Neimaru pārdeva par 222 miljoniem eiro, kas aizvien ir lielākā transfēru summa futbola vēsturē.

Tikmēr pats spēlētājs pēdējās dienās vairāk priecājies par savu debiju ekrānos populārajā "Netflix" seriālā "La Casa de Papel" ("Papīra māja"). Futbolists sākotnēji tika izņemts no scenārija, jo Brazīlijas modele Najila Trindade viņu apsūdzēja izvarošanā, tomēr, kad noskaidrojās, ka spēlētājs nav vainīgs, viņš atkal tika iekļauts epizodē.

"Man palaimējies, ka varēju piepildīt savu sapni, spēlējot lomu savā mīļākajā seriālā "La Casa de Papel". Priecājos, ka visiem jums varu atrādīt savu tēlu," savā "Twitter" profilā vēstīja Neimara ieraksts.

Neimars šosezon tā arī ne reizi vēl nav devies laukumā, lai palīdzētu PSG, kas visai futbola pasaulei liek domāt, ka viņš drīzumā varētu doties uz Spāniju.

Vienubrīd darījums starp PSG un "Barcelona" jau tika uzskatīts par neiespējamu, jo Francijas klubs savā rīcībā vēlējās iegūt Filipi Koutinju, kurš vēlāk tika izīrēts Vācijas flagmanim Minhenes "Bayern". Tomēr, palielinot darījumā iekļautu naudas summu, parādījies vēl viens cerību stars.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu