Dejas un atpūta. Grupa "Pērkons" maģiskā gaisotnē noslēdz šīs vasaras "Saulrieta koncertus Mārupē"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Trešdien, 28. augustā, Mārupē, aktīvās atpūtas parkā JIP Mārupīte noslēdzās otrā sezona ciklam "Saulrieta koncerti Mārupē". 

Kopumā šajā sezonā tika aizvadīti trīspadsmit koncerti, pulcējot tādus māksliniekus kā "Dzelzs vilks", "Riga Reggae", Kārlis Būmeistars, "My Radiant You", Estrādes apvienība "Kaija", "Gapoljeri", "Neaizmirstulītes" un Laimis Rācenājs, "Bad Habbits", "Keksi", "Carousel" u.c.

Noslēguma koncertu atklāja Mariachi Baltica. Mariači ir Meksikas muzikālā vizītkarte – vīri un sievas, tērpušies stilizētos rančero kostīmos un sombrero, bruņojušies ar ģitārām, vijolēm un trompetēm, skandējot dejas un dziesmas – gan nevaldāmi jautras, gan romantiski sentimentālas. 

Koncertu turpināja Elza Rozentāle ar projektu "Electric Elza". Elektro svinga projekts cabaret un "Lielā Getsbija" noskaņās. Jau zināms, ka Elza daudzus gadus ir piedalījusies režisora Viktora Runtuļa veidotajos “Cabaret” koncertuzvedumos Rīgā, Maskavā, Erevānā un Mumbajā kopā ar tādiem māksliniekiem kā Daumants Kalniņš, Ralfs Eilands, Aija Vītoliņa un Dons. Koncertā Elza uzstāsies kopā ar DJ Monsta un kontrabasistu Tomu Poišu.

Rihards Saule ar projektu "Queentesence" turpināja koncertu ar populārākajām grupas "Queen" dziesmām cenšoties nonākt līdz šīs leģendārās grupas mūzikas kvintesencei. 

Ar koncertu otro sezonu noslēdza leģendārā latviešu rokgrupa "Pērkons". Padomju laikā grupa savulaik tikusi aizliegta pat divas reizes. Tās sastāvs joprojām ir gandrīz palicis nemainīgs. Grupā joprojām darbojas tās dibinātājs - taustiņinstrumentālists Juris Kulakovs, aktrise un dziedātāja Ieva Akuratere, Raimonds Bartašēvics, Juris Sējāns, Leons Sējāns un Ikars Runģis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu