Piektdienas horoskops: 30. augusts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops piektdienai, 30. augustam.

AUNS Diena, kad ieteicams nokārtot visus parādus, tiekties pēc garīgās izaugsmes. Pastāv lieliskas iespējas tikt vaļā no kaitīgiem ieradumiem, ja vien uzstādīsi sev skaidru mērķi. Vakars solās būt romantisks.

VĒRSIS Necenties pārāk iespringt par darbiem, kas savā būtībā ir mazsvarīgi. Lietišķajā jomā jūtamus panākumus gūs tie Vērša zīmes pārstāvji, kuri nekautrēsies likt lietā savu šarmu un humora izjūtu.

DVĪŅI Tevi aizraus viss ar dzīves skaisto, romantisko pusi saistītais. Pielūko, lai darba laikā nesāc pārāk bieži lidināties iedomu mākoņos, tādējādi radot labvēlīgu augsni neuzmanības kļūdām.

VĒZIS Ja arī saskaries ar līdzcilvēku neiecietību, dzēlībām, nejaukajiem komentāriem, mēģini neņemt tos tik tuvu pie sirds un turpināt ceļu uz nosprausto mērķi. Pēcpusdienā tevī var mosties radošā iedvesma.

LAUVA Var nākties kārtot ar mājokli, ģimenes nekustamo īpašumu saistītus jautājumus. Ja dodies uz valsts iestādēm, rēķinies, ka tās prasīs no tevis pacietību un nosvērtību. Uzturā nelieto treknus ēdienus.

JAUNAVA Arī tad, ja esi gados jauns, pašreizējā dzīves uztvere drīzāk līdzināsies sirmgalvja prātojumiem. Mīlas lietās zvaigznes mudina būt enerģiskākam, nekautrēties paust savas jūtas, ļaut vaļu fantāzijai.

SVARI Koncentrēsies tikai tiem darbiem, kurus uzskatīsi par saistošiem, gana vienkāršiem. Dzīves sūro, piņķerīgo pusi bez sirdsapziņas pārmetumiem atstāsi risināšanai uz citu dienu.

SKORPIONS Prasme sabalansēt savas emocijas un neapjukt briesmu priekšā ļaus daudz vieglāk pārvarēt straujākas likteņa krāces. Kāds Skorpions pie sava apvāršņa var ieraudzīt ļoti simpātisku personu.

STRĒLNIEKS Pārmērīgs azartiskums var ātri vien novest tevi pie problēmām, tāpēc centies savu rīcību vairāk balstīt uz apdomu un pragmatismu. Lieko enerģiju ieteicams atstāt sporta zālē.

MEŽĀZIS Jauniegūtie sadarbības partneri var izrādīt pretestību iecerēm par lietu tālāko virzību. Taču, pateicoties analītiskajām dotībām un pārliecināšanas prasmēm, tu panāksi savu! Par paveikto būsi gandarīts.

ŪDENSVĪRS Var jūtami mainīties tavi pasaules uzskati. Jo īpaši tas var iezīmēties to Ūdensvīru vidū, kuri nesen sākuši kopdzīvi. Pilnīgi iespējams, ka sāksi aktīvāk interesēties par astroloģiju, psiholoģiju.

ZIVIS Diena sola interesantus notikumus, aizraujošas iepazīšanās, potenciālus panākumus. Lai tie pilnībā īstenotos, nesāc ierauties sevī, drošāk soļo pretī nezināmajam un nenobīsties no zināmas riska devas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu