Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Seksuālais horoskops - kā gultā izpaužas Zodiaka vīrieši?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Astrologi ir pārliecināti, ka zvaigznāju kombinācija, zem kuras esam dzimuši, tiešā veidā ietekmē visas mūsu dzīves jomas un gultas dzīve nav nekāds izņēmums. Par to, kā dažādiem gultas priekiem nododas dažādi Zodiaka vīrieši, vēsta portāls "Postimees".

Auns

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji dara visu, lai pierādītu, ka ir mīlēšanās meistari. Viņiem nav nekādu iebildumu sniegt orālu baudu sievietei. Pilnībā nekautrējas no tā, ka onanē. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ir ļoti augsts libido un bez regulāra seksa viņi var sākt apsvērt sānsoļus.

Vērsis

Piezemētie un mierīgie Vērši ir absolūti mīlēšanās rekordisti - tik mīlēties daudzas reizes naktī, cik Vērši, nespēj teju neviens. Šīs Zodiaka zīmes vīrietis zina, ko un kā viņš grib, taču tas nenozīmē, ka viņš ir vienaldzīgs pret savas partneres vēlmēm. Labprāt izvēlas pozas, kurās dāma ir augšpusē. Šīs Zodiaka zīmes vīrieti uzbudina tas, ka partnere ir "jāiekaro", tādēļ īpaši pievilcīgas Vēršiem šķiet dāmas, kuras viņus šķietami ignorē.

Dvīņi

Dvīņu zīmes vīrietis ir jūtīgs pret šķietami mazākajiem sīkumiem - viņus no domām par intimitāti var novērst pat gultasveļas krāsa. Neskatoties uz to, šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir ļoti talantīgi mīlnieki, kuri spēj savu partneri iedvesmot uz dažādiem eksperimentiem. Zem šī zvaigznāja dzimušie necieš kādu ierobežojumus, lai arī dažreiz var būt par kautrīgu, lai partnerei lūgtu, teiksim, gultā būt ar augstpapēžu kurpēm.

Vēzis

Šīs emocionālās Zodiaka zīmes pārstāvji burtiski izkāpj no savas čaulas seksā - viņi mīl daudzveidīgu un dažbrīd neķītru seksu. Vēžiem ir svarīgi seksā saglabāt daudzveidību, jo viņi uzskata, ka citādi var sākt garlaikot savu partneri. Mīl veikt orālo seksu. Pēc mīlas akta labprāt aprunāsies par piedzīvoto.

Lauva

Lauvas zīmes vīrieši uzskata gultu par savu skatuvi, uz kuras viņš var pasaulei parādīt, kā tad īsti "tas" ir jādara. Astrologi atklāj, ka objektīvi novērtēt viņu sniegumu gan esot sarežģīti, jo šīs Zodiaka zīmes pārstāvju starpā esot gan talantīgi, gan mazāk talantīgi vīrieši.

Jaunava

Kā jau no pedantiskās Jaunavas zīmes pārstāvja varētu gaidīt, šīs vīrietis pret seksu attiecas kā pret monotonu un jau pārbaudītu darbību, kura vienkārši ir jāizpilda, lai saglabātu dzīves kvalitāti. Brīžiem nepanesami sīkumaini. Bieži vien var izlikties, ka nesaprot, ko no viņa vēlas, lai saglabātu savu pozīciju komforta zonā.

Svari

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvi maz interesē tas, kāda ir viņa partneres spilgtākā bērnības atmiņa vai lielākās vērtības - viņu uztrauc tikai sievietes vizuālie aspekti. Svari īpaši smagi pārdzīvo, ka viņus neuzskata par gultas dieviem, tādēļ var sākt atriebties ar dažādiem dzēlīgiem komentāriem.

Skorpions

Viņš visu kontrolē un labi to apzinās. Skorpions gaida, ka sievietes pašas kritīs viņa apskāvienos un ļauj viņam darīt visu, ko vien viņš vēlas, kā tas bieži vien arī notiek. No zem šī zvaigznāja dzimušajiem nāk spēcīga seksuālā enerģija, kura daudzām sievietēm rada vēlmi pašām novilkt apakšveļu pat publiskās situācijās.

Strēlnieks

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji pirmajā acu uzmetienā var šķist pagalam kautrīgi, taču tas mainās tad, kad sieviete beidzot nokļūst Strēlnieka apskāvienos. Šis vīrietis ir maigs, taču kaislīgs. Zem šī zvaigznāja dzimušajiem pārlieku nepatīk eksperimentēt. Pēc akta bieži vien kļūst pārlieku familiāri.

Mežāzis

Mežāža zīmes vīrieši it visam pieiet ar lielu nopietnību un gultas dzīve nav nekāds izņēmums. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji vienmēr ir rūpīgi un maigi pret savu partneri, dažkārt pat pārspīlēti. Šim vīrietim seksā svarīgākais ir cilvēciskais faktors un dvēseliskā saikne. Pārējais - nauda, izskats, sociālais statuss - viņam nešķiet tik svarīgi.

Ūdensvīrs

Bez kādiem sirdsapziņas pārmetumiem centīsies partneri pārliecināt darīt to, kas viņam patīk. Ūdensvīra zīmes pārstāvji ir mazliet neķītri, taču nekautrējas par to un ir atklāti par savām vēlmēm. Šim vīrietim sekss ir vairāk, kā vienkāršs fizisks kontakts.

Zivis

Šīs ūdens stihijas Zodiaka zīmes pārstāvji ir diezgan kūtri uz seksuāla kontakta izveidošanu un nereti kautrējas spert pirmo soli. Gultā labprāt nodod vadības grožus sievietes rokās. Zivs zīmes vīrieša dzīvē parasti ir arī viņa bijušās, galvenokārt tādēļ, ka tie nav spējīgi izšķirties "pa īstam". Romantiķi, taču tas parasti izpaužas vārdos, ne darbos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu