PVD atļāvis atsākt darbu diviem ar zīmolu "Pakistānas kebabs" strādājošiem uzņēmumiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens / LETA

Pēc atkārtotām Pārtikas un veterinārais dienesta (PVD) pārbaudēm ir konstatēts, ka abi uzņēmumi, kas strādā ar zīmola nosaukumu "Pakistānas kebabs" - SIA "J investment" un SIA "DSBS" - ir novērsuši pārbaužu laikā konstatētos higiēnas prasību pārkāpumus un var atsākt darbību, aģentūrai LETA pastāstīja PVD Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Ilze Meistere.

Viņa sacīja, ka "J investment" darbību higiēnas prasību pārkāpumu dēļ PVD apturēja 20. augustā, bet "DSBS" - 15. augustā. Abos gadījumos turpinās lietvedība administratīvā pārkāpuma lietā.

Meistere atzīmēja, ka minētie uzņēmumi vismaz tuvākajā laikā paliks PVD pastiprinātas uzmanības lokā.

LETA jau ziņoja, ka augusta beigās PVD higiēnas prasību pārkāpumu dēļ apturējis divu ar zīmolu "Pakistānas kebabs" strādājošu uzņēmumu darbību.

Meistere aģentūrai LETA teica, ka apturēta kompāniju "DSBS" un "J investment" darbība. Abos gadījumos sākta lietvedība administratīvā pārkāpuma lietā.

Vienlaikus viņa piebilda, ka, veicot pārbaudi "J investment", konstatēti arī iespējami pārkāpumi saistībā ar darba līgumiem un valsts valodas lietošanu, par ko tiks informēta Valsts darba inspekcija un Valsts valodas centrs.

Ar attiecīgo kompāniju pārstāvjiem aģentūrai LETA neizdevās sazināties.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka "DSBS" juridiskā adrese ir Lienes iela 14-2, Rīgā, bet "J Investment" - Aleksandra Čaka iela 79A, Rīgā.

"DSBS" ir reģistrēts 2011. gadā, un tās pamatkapitāls ir 2847 eiro. 2018. gadā kompānija ieņēmumus no pamatdarbības neguva. Uzņēmuma īpašnieki ir divi Indijas pilsoņi - Sai Naga Dīpika Malla (Sai Naga Deepika Malla) un Kušlovs Immadiseti (Kushlow Immadisetty).

Savukārt kompānija "J investment" reģistrēta 2019. gada martā, un tās pamatkapitāls ir viens eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Indijas pilsonis Pratapkumars Boghabhai Solanki (Pratapkumar Boghabhai Solanki).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu