No Ņujorkas aizbēgusī 16 gadus vecā Polijas pilsone atrasta

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

16 gadus vecā poļu pilsone Viktorija Grabovska, kura otrdien, 27. augustā, tika izsludināta starptautiskā meklēšanā, atrasta 200 kilometru attālumā no Londonas kopā ar kādu vīrieti, vēsta "BBC".

Lielbritānijas policijas darbinieki trešdien, 28. augustā, paziņojuši, ka ar izsekošanas metodi atraduši meiteni Notingemā, 200 kilometru attālumā no Londonas.

Likumsargi arī informējuši, ka meitene atrodas speciālistu uzraudzībā un viņas veselībai nekas nedraud. Saistībā ar notikušo aizturēts 42 gadus vecs vīrietis.

Detektīvi, kuri iesaistījušies meitenes meklēšanā, uzsver, ka viņai ir izveidojušās tuvas attiecības ar aizturēto vīrieti.

Ņujorkas policija otrdien informēja, ka Viktorija sestdien, 24. augustā, izlidoja no Kvīnsas uz Lielbritāniju, bet pēc tam nav devusi par sevi nekādu ziņu.

Meitenes vecāki bija konstatējuši arī aizdomīgu saraksti starp jaunieti un krietni vecāku vīrieti no Lielbritānijas.  Savukārt viņas tēvocis apgalvo, ka meitene pēdējā mēneša laikā ļoti vēlējusies pārcelties dzīvot uz Lielbritāniju.

Viktorija par lidmašīnas biļeti samaksājusi skaidrā naudā, taču vecāki apgalvo, ka viņiem nav informācijas par to, kur meitene varētu iegūt tik lielu naudas summu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu