"Mazliet te pirāti uzdarbojas." Pasaules apceļotājs Kārlis Bardelis dalās ar saviem jaunākajiem piedzīvojumiem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kārlis Bardelis
Kārlis Bardelis Foto: No personīgā arhīva

Latviešu vīrietis Kārlis Bardelis, kurš piepilda savu sapni, apceļojot pasauli airu laivā, "Facebook" tiešraidē dalījies savos jaunākajos piedzīvojumos. Viņš arī pastāstījis, ka trešdien, 28. augustā pametis Madangu Papua-Jaungvinejā, kur, izrādās, mēdz uzdarboties pirāti.

Publicētajā video Bardelis vēl atrodas netālu no ostas pilsētas. Ceļu uz Āziju viņš bija uzsācis nedaudz pirms saullēkta, kam par iemeslu bijis arī drošības jautājums.

"Mazliet te pirāti uzdarbojas," Bardelis saka video ar sev raksturīgo pozitīvismu. Pirms dažām nedēļām reģionā bijis kāds incidents, kura detaļās gan vīrietis neiedziļinājās. Tāpat pasaules apceļotājs pastāstījis, ka vairākas dienas pirms došanās ceļā vietējie iedzīvotāji viņam jautājuši, cikos viņš plāno sākt savu braucienu un kurā virzienā dosies. Tas licis būt nedaudz piesardzīgam.

Atbildot uz jautājumu, kas viņam pietrūkstot, Bardelis atbildēja, ka jūtas piepildīts. Viņš dodoties jaunā piedzīvojumā, un šī sajūta radot pacilājuma sajūtu.

Kad pasaules apceļotājam jautāja, kad viņš būs mājās, viņš atbildēja: "Es visu laiku esmu mājās!" Latvijā Bardelis solīja būt uz Ziemassvētkiem. Sniegam viņš neesot pieskāries jau divus gadus.

Video Bardelis arī dalījies ar to, kā viņam klājas ceļojuma laikā. Piemēram, viņu pārsteidzot, ka cilvēki brīžiem nesaprotot - okeāna vidū telefonam nav zona. Bardelis bija pārsteigts, ka var turpināt "Facebook" tiešraidi kilometru no krasta, un pastāstīja, kā viņš sniedz informāciju par savām gaitām, kad atrodas okeāna vidū.

Par savām gaitām pasaules apceļotājs paziņo ar satelīta telefona palīdzību. Bardeļa tuvinieki savukārt to publicē sociālajos tīklos un reizēm ilustrē ar kādu attēlu, kas gan uzņemts un nosūtīts jau iepriekš.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu