Avārijā Salacgrīvas novadā bojā gājusi sieviete

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Vakar Latvijā reģistrēti 95 ceļu satiksmes negadījums, kuros gāja bojā viens, bet cieta vēl 18 cilvēki, informēja Valsts policija.

Vakar plkst. 8.35 Salacgrīvas novadā, Salacgrīvas pagastā uz autoceļa Rīga (Baltezers) - Igaunijas robeža (Ainaži) 80. kilometrā, kāds vīrietis, vadot automašīnu "MB Atego", iebrauca pretējā braukšanas joslā, kā rezultātā notika sadursme ar automašīnu "VW Passat", stāstīja VP Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā cieta "VW Passat" pasažiere, bet vadītāja gāja bojā. Policija skaidro negadījuma apstākļus, uzsākts kriminālprocess, teica Vaskāne.

Ceturtdien astoņi cilvēki cieta avārijās Rīgā un tās apkārtnē, septiņi - Vidzemē, divi - Zemgalē, bet viens - Latgalē. Četri no cietušajiem bija velosipēdisti, bet viens - gājējs.

Vakar par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi septiņus autovadītājus: četrus - Rīgā, bet pa vienam - Vidzemē, Zemgalē un Kurzemē, kur aizturēts arī autovadītājs, kurš bija lietojis narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 236 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 96 autovadītāji, Zemgalē - 45, Vidzemē - 44, Kurzemē - 23, bet Latgalē - 28 autovadītāji.

Kopumā policija vakar noformējusi 571 protokolu par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu