CNN izvēlas 11 skaistākās Latvijas vietas un visu valsti nosauc par "zilo ezeru zemi" (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Valsts, kas atrodas Baltijas jūras krastā starp Lietuvu un Igauniju, ir iespaidīgs jūgendstila arhitektūras un senatnīgas dabas sajaukums, tā par Latviju raksta viena no lielākajām raidsabiedrībām pasaulē "The Cable News Network" (CNN).

ASV raidsabiedrība CNN publiskojuši ne tikai ģeogrāfiskus un tūrisma faktus par Latviju, bet arī nacionālās īpatnības. Tiesa, ar nelielu nepilnību, sajaucot Latviju ar Latgali un nosaucot visu valsti par "zilo ezeru zemi":

Tūristu galamērķis Eiropas ziemeļaustrumos tiek dēvēts par "Zilo ezeru zemi", jo valstī ir 12 000 upes un 3000 ezeri. Lai gan Latvijas galvaspilsēta Rīga ir populāra tūristu vidū, ļoti nedaudzi dodas ārpus tās, lai atklātu daudzos dārgumus, ko piedāvā šī mazā valsts, kuras platība ir tikai 64 589 kvadrātkilometri, raksta CNN.

» Satriecoši skaistas vietas, ko apskatīt Latvijā

Dažreiz Latvijas viesa neatlaidīgā acs var ieraudzīt to, ko Latvijas iedzīvotājs vairs nepamana, kā arī jāatzīst, ka ir interesanti uzzināt, ko par mums domā ārzemnieki.

No Siguldas meža takām līdz maģiskajai Rundāles pilij un Liepājas balto smilšu pludmalēm - CNN apkopojuši 11 skaistākās apskates vietas Latvijā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu