Otrdienas horoskops: 3. septembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 3. septembrim.

AUNS Noskaņojums vairāk mudinās domāt par izklaidi, atpūtu, nevis darbu. Dienas pirmajā pusē nevajadzētu apmeklēt valsts iestādes, risināt ar tieslietām, mantojumiem saistīto. Pēcpusdienā ilgosies pēc mīļotā.

VĒRSIS Lai gan caurmērā būsi apmierināts ar saviem panākumiem, tomēr alksi pēc kā lielāka, grandiozāka. Tālāko plānu īstenošanā lielu nozīmi spēlēs pacietīgums un spēja pastāvēt par savām interesēm.

DVĪŅI Var rasties sajūta, ka viss, ko dari, iet no rokas, taču patiesībā tas būs neatlaidīga darba, profesionālo prasmju izkopšanas rezultāts. Veiksies visu veidu analītiskie, pētnieciskie pienākumi.

VĒZIS Ja nepieciešams, vari ķerties klāt nekustamā īpašuma jautājumiem, veikt pārrunas ar augstākstāvošajiem, cilāt saimnieciskas lietas. Labs palīgs darbos būs tev raksturīgais piesardzīgums un punktualitāte.

LAUVA Daudz kas būs atkarīgs no spējas saprasties ar diametrāli pretēju uzskatu piekritējiem, rast kompromisu šķietami saspringtās situācijās. Izklāstot savu viedokli, vairāk balsties uz faktiem, nevis pieņēmumiem!

JAUNAVA Šī var izrādīties ražīga diena tiem zīmes pārstāvjiem, kuri saistīti ar izklaides sfēru, skaistumkopšanu. Spēsi lieliski saprasties gan ar klientiem, gan kolēģiem un augstākstāvošajiem.

SVARI Gribēsies, lai iecerētais tiek īstenots pēc iespējas ātrāk, taču, kā jau šādās situācijās parasti notiek, radīsies vairāki šķēršļi, kuri liks kā nākas papūlēties, lai sasniegtu mērķi. Ieguvēji būs neatlaidīgie!

SKORPIONS Šodien var būt grūtāk sakoncentrēties darba jautājumiem, taču situācija prasīs izlēmīgu un drosmīgu rīcību. Šobrīd labāk sekmēsies kolektīvās aktivitātes, jo viens īsti nebūsi cīnītājs.

STRĒLNIEKS Piemērots brīdis jau iesāktiem darbiem. Jaunu lietu realizāciju vēlamāk atlikt. Tev padosies darbs ar dokumentāciju, saimnieciski organizatoriskās nianses. Vakarā vēlēsies pabūt vienatnē.

MEŽĀZIS Kā no rīta iegrimsi darba jautājumos, tā tikai pašā vakarā ļausies kam tīkamākam, aizmirstot pienākumus, atbildības nastu un uztraukumus. Kādam Mežāzim var saasināties hroniska rakstura kaites.

ŪDENSVĪRS Ja pēdējā laikā ir bijušas asākas vārdu pārmaiņas ar mīļoto, tad šis ir īstais brīdis palūgt piedošanu, izrunāt sasāpējušo. Profesionālajā jomā apliecināsi savu attapību, oriģinālo domu gājienu.

ZIVIS Notici savām spējām, neļauj šaubām bremzēt panākumus. Zvaigznes iesaka izmantot likteņa piespēlētās iespējas, nenobīties no papildu atbildības. Atvasītes var sagādāt patīkamu pārsteigumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu