Trešdienas horoskops: 4. septembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 4. septembrim.

AUNS Nedēļas vidus var nākt ar sava veida pārsteigumiem, pārmaiņām darba frontē. Lai arī jaunie apstākļi var likt tev panervozēt, tomēr finālā izrādīsies, ka viss nemaz nav tik drūmi kā varētu likties!

VĒRSIS Darba būs daudz, tāpēc šobrīd atturies uzņemties papildu pienākumus. Jo piesardzīgāks būsi ar solījumiem, jo mazāk galvassāpju sev sagādāsi. Esi saudzīgāks pret savu nervu sistēmu.

DVĪŅI Centies mācīties ne tikai no savām, bet arī apkārtējo kļūdām. Manīgākie Dvīņu zīmes pārstāvji var iegūt sev jaunas peļņas iespējas. Attiecībās ar mīļoto vēlēsies ienest vairāk kaislību, aizrautības.

VĒZIS Nevajadzētu pārāk paļauties uz apkārtējo solījumiem, it sevišķi jau tiem, kuri nāk no nesen iegūto sadarbības partneru puses. Šobrīd pareizāk būtu meklēt panākumus ar individuāla darba palīdzību.

LAUVA Šī tev, visticamāk, būs radoša un jautriem, pat komiskiem atgadījumiem piesātināta diena. Pavisam nejauši vari nonākt plašākas sabiedrības uzmanības centrā, par ko jutīsies samērā gandarīts.

JAUNAVA Diemžēl var sanākt saskarties ar juridiska rakstura nebūšanām. Lai sekmīgi tās pārvarētu, tev nāksies aicināt talkā uzticamu speciālistu. Dienas izskaņā zvaigznes iesaka ātrāk doties pie miera.

SVARI Priekšplānā var izvirzīties privātās dzīves nebūšanas. Lai risinātu radošos sarežģījumus, svarīga būs spēja atklāties otrai pusītei, neslēpjot savas patiesās jūtas. Esi nedaudz piekāpīgāks pret partnera trūkumiem.

SKORPIONS Notikumu gaita var radīt pārliecību, ka šodien esi izkāpis no gultas ar kreiso kāju. Un patiesi šis brīdis nav piemērots jaunu lietu sākšanai. Taču arī lieki dramatizēt situāciju nav nekādas jēgas!

STRĒLNIEKS Ja būsi gatavs ieguldīt sevi darba procesā, izrādīt papildu iniciatīvu un pašaizliedzību, sasniegtais sagādās neapšaubāmu gandarījumu! Esi piesardzīgāks sadarbības partneru izvēlē.

MEŽĀZIS Kaut arī tev labpatīk darboties vienam, šoreiz nāksies aktīvāk piesaistīt līdzgaitniekus, smelties no viņiem padomus, iedvesmu. Dienas pirmajā pusē nevajadzētu veikt pārrunas ar priekšniecību.

ŪDENSVĪRS Darbs tev sagādās gandarījumu, pat ja nāksies tikt galā ar atbildīgiem pienākumiem. Grūtības, šķēršļi savā ziņā vilinās, izaicinās tevi. Kolēģu draudzīgais atbalsts tikai vecinās tavas panākumu iespējas.

ZIVIS Nesāc steigties, pildot ierastos pienākumus, ievēro lielāku piesardzīgumu, ja tev ir darīšana ar grāmatvediskām niansēm. Kopumā diena sola lielāku izdošanos mākslas pasaulē esošajām Zivīm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu