Ceturtdienas horoskops: 5. septembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 5. septembrim.

AUNS Tavs straujais, ugunīgais raksturs var būt par pamatu konfliktsituācijām ar apkārtējiem. Zvaigznes iesaka būt savaldīgākam, atturēties no skaļiem apgalvojumiem, kritikas.

VĒRSIS Būsi pacietīgs, mierīgs un nosvērts. Pateicoties iekšējai līdzsvarotībai, tev ātri vien izdosies sakārtot lietišķos jautājumus, pārējo laiku atlicinot privātajai dzīvei. Šodien labi sapratīsies ar jaunāko paaudzi.

DVĪŅI Šis brīdis var izrādīties būtisks karjeras izaugsmes jautājumiem. Nav izslēgts, ka nolemsi pārrunāt ar priekšniecību iespējamo paaugstinājumu. Galvenais, nesāc apšaubīt pieņemtos lēmumus.

VĒZIS Oma šodien var izrādīties ne no tām labākajām. Ja nespēsi valdīt savas emocijas, iespējami konflikti ar līdzcilvēkiem. Pēcpusdienā garastāvoklis nedaudz uzlabosies, līdz ar ko arī tavas darba spējas.

LAUVA Tev izdosies apliecināt savas līdera spējas, oratora dotības. Veiksme vairāk pavadīs tās Lauvas, kuras nodarbojas ar biznesu. Mīlas jomā būsi maigs un pretimnākošs. Partneris tev labprāt atdarīs ar to pašu.

JAUNAVA Spēsi saliedēties ar kolektīvu, pierādīt sevi kā prasmīgu komandas spēlētāju. Šis ir visnotaļ atbilstošs bilstošs brīdis, lai veidotu jaunus lietišķos kontaktus, uzrunātu potenciālos sponsorus.

SVARI Panākumi būs atkarīgi tikai un vienīgi no tevis paša. Ja saglabāsi pašaizliedzīgumu un ticību panākumiem, nekas tevi neatturēs no mērķa sasniegšanas. Vakarā labprāt iemalkosi glāzi laba vīna vai konjaka.

SKORPIONS Pierādīsi apkārtējiem, ka spēj būt patiesi dzīvespriecīgs un bezrūpīgs. Tavs smaids, nedaudz draiskā uzvedība pievērsīs pretējā dzimuma uzmanību, kas neapšaubāmi glaimos.

STRĒLNIEKS Pilnīgi iespējams, tieksies meklēt dziļāku, filozofiskāku jēgu savai pašreizējai rosībai. Diena veiksmīgāka tiem zīmes pārstāvjiem, kuri saistīti ar medicīnu, labdarību vai sociālo sfēru.

MEŽĀZIS Centies rūpīgāk ieklausīties tajā, ko tev saka priekšā paša ķermenis. Šobrīd tava nervu sistēma var būt uzņēmīgāka pret stresu, uztraukumiem. Tāpēc nav vēlama liela garīgā piepūle.

ŪDENSVĪRS Tevi tracinās ikdienas rutīna, kamdēļ centīsies dažādot savas profesionālās gaitas, ieviešot tajās nelielas, bet tomēr pārmaiņas. Svarīgi nekrist grāvī un nespert soļus, kurus vēlāk nākas nožēlot.

ZIVIS Neļauj slinkumam vai apātijai uzveikt sevi, turies pie paredzētās darbu kārtības, esi pašaizliedzīgāks. Saskarsmē ar kolēģiem nekļūsti pļāpīgs, uzturi sarunā lietišķu toni. Vakaru velti mīļotajam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu