Svētdienas horoskops: 8. septembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 8. septembrim.

AUNS Šodien vari ātri aizsvilties, pārāk asi reaģēt uz mājinieku izteicieniem. Lai vēlāk nav jālūdz piedošana par saviem izgājieniem, ir vērts būt savaldīgākam, uzkrāto spriedzi labāk atstājot sporta zālē.

VĒRSIS Neskatoties uz brīvdienu, tev izdosies veiksmīgi sakārtot dažu labu profesionālo jautājumu. Vienīgi pielūko, lai tavs pārmērīgais strādīgums nesāk negatīvi ietekmēt attiecības ar otro pusīti.

DVĪŅI Īstais laiks, lai sakārtotu mājas dzīvi, veltītu pienācīgu uzmanību atvasīšu audzināšanai. Saskarsmē ar laulāto vajadzēs nedaudz papūlēties, lai gūtu kopsaucēju materiālas dabas jautājumos.

VĒZIS Jaunus spēkus, iedvesmu tev sniegs dabas klātbūtne, laba mūzika un tuvie cilvēki. Saskarsmē ar atvasītēm spēsi panākt vēlamo kopsaucēju, varbūt pat atrisināt nesenās nesaskaņas. Vakarā alksi pēc romantikas.

LAUVA Nav izslēgts, ka iekšēji degsi vēlmē kādam par katru cenu pierādīt savu taisnību. Zvaigznes gan šajā sakarā saka pilnīgi pretējo, netērē lieki laiku, labāk pievērs uzmanību atvasīšu dzīvē notiekošajam.

JAUNAVA Šī būs lieliska atelpas diena pirms jauna darba cēliena. Izmanto brīvo laiku, lai kā nākas atslābinātu nervu sistēmu, vairotu iekšējo harmoniju. Pilnīgi iespējams, ļausies filozofiskām pārdomām.

SVARI Tevi var nodarbināt problēma, kuras saknes būs meklējamas profesionālajā sfērā. Nav izslēgts, ka vērtīgus padomus gūsi no tuviem paziņām. Attieksmē pret mīļoto būsi atklāts, draudzīgs.

SKORPIONS Gribēsi doties ciemos, baudīt jautru, bezrūpīgu uzdzīvi. Taču, esot kārotajā ballītē, ātri vien sāksi domāt par mājām un nākamās nedēļas plāniem. Saskarsmē ar otro pusīti būsi gādīgs, iejūtīgs.

STRĒLNIEKS Iekšējā iedvesma neļaus snauduļot. Būsi apņēmības pilns apliecināt savus radošos talantus. Kādam Strēlniekam tas izpaudīsies oriģinālas ballītes organizēšanā, citam reālā kāpšanā uz skatuves.

MEŽĀZIS Garastāvoklis var nebūt no saulainākajiem. Drūmumam par pamatu var būt nesaskaņas ar vecāka gada gājuma radiniekiem. Esi pacietīgs, nepieciešamais risinājums nāks ar laiku!

ŪDENSVĪRS Baudīsi dzīvi, labprāt pavadīsi laiku kopā ar draugiem, domubiedriem. Apmeklējot saviesīgus pasākumus, spēsi iekarot līdzās esošo uzmanību ar savu asprātību, humora izjūtu un neapšaubāmo šarmu.

ZIVIS Modīsies ar pārliecību, ka šodien jāpaveic kas paliekošs. Zvaigznes iesaka neaizrauties ar grandiozu plānu kaldināšanu, bet gan labāk veltīt uzmanību mājokļa uzkopšanai, labiekārtošanai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu