Doles salā kompānija ar busiņu taranē koku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Auto avārija. Ilustratīvs attēls
Auto avārija. Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

18. augusta pēcpusdienā Doles salā avarējis kāds sarkans busiņš. Šobrīd Valsts policijā uzsākta izmeklēšana un likuma sargi meklē ikvienu, iepretim "Līvu" mājām notikušā negadījuma aculiecinieku, jo ir noskaidrots, ka šajā avārijā cietusi kāda sieviete, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ap plkst. 17 Neatliekamās palīdzības dienesta darbinieki (NMPD) policistiem ziņojuši par ceļu satiksmes negadījumu Doles salā. Garāmbraucošie dakteri ceļā uz slimnīcu, uz kāda nomaļa ceļa bija ievērojuši sarkanu busiņu, kas bija ietriecies kokā un ap to sēdējuši vairāki cilvēki, vēsta raidījums.

Tā kā likuma sargi negadījuma vietā tā arī nesastapa auto stūrētāju, spēkrats vēlāk nogādāts policijas stāvlaukumā un kolēģi nokārtojuši visas ar šo notikumu saistītās formalitātes.

Pēc tumsas iestāšanās, kārtības sargi nsaņēmuši vēl vienu izsaukumu uz to pašu Doles salas apkaimi.

Tā kā vīrs pēc acīmredzot ieilgušās ballītes nespēja orientēties, turklāt šādā stāvoklī patiesi apdraudēja savu veselību un dzīvību, likuma sargi lēmuši, ka iereibušajam nāksies doties līdzi uz Rīgu. Tur šī diena kungam beigusies nakts patversmē, atklāj raidījums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu