Negadījuma dienas videoieraksti izdzēsti no novērošanas kamerām. Vēl viena tūriste no Krievijas cieš baseinā Turcijā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Turcijas kūrortpilsētā Alanjā 19 gadus veca tūriste no Maskavas cietusi incidentā atrakciju parka baseinā un nonākusi komā, vēsta ziņu aģentūra "Interfax".

Negadījums notika ūdens atrakciju parkā "Sealanya Sea Park". Meitene peldējās baseinā ar eksotiskām zivīm un sāka aizrīties ar ūdeni. Pēc aculiecinieku stāstītā, sievietes māte uzreiz neesot pamanījusi, ka meitai radušies sarežģījumi. Kad tūristi izcēla no baseina, viņa jau bija bezsamaņā.

"Parka glābēji mēģināja veikt mākslīgo elpināšanu un sirds masāžu, bet, diemžēl, bija acīmredzams, ka neviens to nevarēja izdarīt,"

sacīja kāds no tuvumā esošajiem tūristiem. Atpūtnieks piebilda, ka ātrā palīdzība ieradās 15 minūtēs. Saskaņā ar sociālo tīklu datiem, tagad cietusī ir komā, kritiskā stāvoklī.

Ziņojumā norādīts, ka, pārbaudot ierakstus no novērošanas kamerām, izrādījās, ka visi tajā dienā esošie video ir izdzēsti. Tāpēc vietējie policisti cenšas atrast aculieciniekus, kuri tajā brīdī varēja uzņemt fotoattēlus vai video no negadījuma vietas.

» "Viesnīcas vadītājs visā vainoja māti." Aculiecinieks atklāj detaļas par baseina caurulē ierauto bērnu Turcijā

Jaunā sieviete tika nogādāta no Turcijas uz Krieviju, šobrīd viņa atrodas intensīvajā aprūpē.

"Sealanya Sea Park" ir interaktīvs akvārijs, kas tika atvērts 2008. gada vasarā. Bērni un pieaugušie var apvienot peldēšanu baseinos un iepazīties ar zemūdens pasaules pārstāvjiem. Parkam ir 336 atsauksmes vietnē "Tripadvisor", no kurām lielākā daļa ir pozitīvas.

» Turcijā mirusi baseina caurulē ierautā meitene

Trešdien, 28. augustā, kļuva zināms par 12 gadus vecās meitenes nāvi, kura tika smagi ievainota, peldoties baseinā Turcijas kūrortpilsētā. 18. augustā viesnīcā Bodrumā meitenes roka tika ierauta baseina caurulē, un viņa vairākas minūtes pavadīja zem ūdens, gūstot nopietnus ievainojumus.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu