Vijamsa, Bārtija un Plīškova iekļūst "US Open" astotdaļfinālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Serēna Viljamsa
Serēna Viljamsa Foto: AFP/SCANPIX

Trīs WTA ranga pirmā desmitnieka tenisistes Serēna Viljamsa, Ešlija Bārtija un Karolīna Plīškova piektdien iekļuva ASV atklātā čempionāta ("US Open") astotdaļfinālā.

Titulētā amerikāniete Viljamsa, kura reitingā ieņem astoto vietu, trešajā kārtā ar rezultātu 6-3, 6-2 uzveica čehieti Karolīnu Muhovu (WTA 44.).

"Domāju, ka spēlēju labā intensitātē, kas ir labi," pēc mača pauda Viljamsa, kura sešus no saviem 23 "Grand Slam" tituliem izcīnījusi tieši Ņujorkā.

Astotdaļfinālā viņai nāks pretī horvātiete Petra Martiča (WTA.22), kura trešajā kārtā ar 6-4, 6-3 pārspēja Latvijas pirmo raketi Anastasiju Sevastovu (WTA 11.).

Tikmēr šī gada "French Open" uzvarētāja Bārtija no Austrālijas, kura rangā atrodama otrajā vietā, ar 7-5, 6-3 guva virsroku pār grieķieti Mariju Sakari (WTA 29.).

Bārtijai nākamajā mačā pretī stāsies Ķīnas tenisiste Cjana Vana, kura patlaban WTA rangā ieņem 18. vietu.

Savukārt 2016.gada fināliste Plīškova no Čehijas, kura ir planētas trešā rakete, ar 6-1, 4-6, 6-4 apspēlēja tunisieti Onsu Žabēru (WTA 62.).

Astotdaļfinālā viņai gaidāma tikšanās ar Lielbritānijas pirmo raketi Johannu Kontu, kura rangā ir 16.vietā.

Pēdējais sezonas "Grand Slam" turnīrs norisināsies līdz nākamajai svētdienai.

Tenisisti "US Open", kas norisinās uz cietā seguma, cīnās par 57,24 miljonu dolāru (nepilnu 52 miljonu eiro) lielu balvu fondu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu