Puikas arī dejo! Simtiem baletdejotāju iziet ielās, lai atbalstītu prinča Džordža aizraušanos ar baletu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Princis Džordžs
Princis Džordžs Foto: EPA/ THE DUCHESS OF CAMBRIDGE / HANDOUT

Pagājušajā nedēļā simtiem baleta dejotāju sapulcējās Ņujorkas galvenajā laukumā, Taimskvērā, lai kopīgi izpildītu deju. Šis notikums radies kā pretreakcija uz kādas ASV televīzijas pārraides vadītājas sarkastiskajiem komentāriem par to, ka britu karaļnama princis Džordžs nodarbojas ar šo mākslas veidu, vēsta portāls "Elle".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Quinn (@samquinn) on

Televīzijas šova "Good Morning America" vadītāja Lara Spensere savā pārraidē smejoties pavēstījusi, ka princis Džordžs mīl balletu un piebildusi, ka šaubās, ka tas var būt kas ilgstošs. Viņas izteikumus asi kritizējuši vairāki pasaulslaveni horeogrāfi. Lara Spensere nu ir arī publiski atvainojusies par saviem izteikumiem tiešajā ēterā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lukas McFarlane (@lukas_mcfarlane) on

Vadītājas izteikumi ir raisījuši plašas diskusijas arī sociālā tīmekļa "Twitter" vidē, kura lietotāji pauž savu atbalstu princim Džordžam, izmantojot mirkļbirku "BoysDanceToo" ("arī zēni dejo")

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WWSDance (@wwsdance) on

"Skumji, ka izsmieklam pakļauts ne tikai jauns zēns, bet gan visa baleta mākslas forma. Baletam ir virkne ar garīgiem, fiziskiem un sociāliem ieguvumiem, taču domāju, ka 2019. gadā par to atsevišķi nemaz nevajadzētu runāt," bilst kāda dejotāja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu