Sestdien pieķerti gandrīz 200 ātrumpārkāpēji. Negadījumos cietuši 24 cilvēki (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ceļu policists; ilustratīvs foto.
Ceļu policists; ilustratīvs foto. Foto: Ieva Čīka/LETA

Aizvadītajā diennaktī noformēti 197 administratīvo pārkāpumu protokoli par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, kā arī viens par agresīvu braukšanu, noskaidrots Valsts policijā (VP).

Administratīvā pārkāpuma protokols par agresīvo braukšanu noformēts Rīgas reģionā.

Visvairāk jeb 63 protokoli par ātruma pārsniegšanu noformēti Vidzemes reģionā, 47protokoli - Rīgas reģionā, 39 protokoli - Zemgales reģionā, 32 protokoli- Kurzemes reģionā un 16 protokoli - Latgales reģionā. 

Savukārt  17 ceļu satiksmes negadījumos cietuši 24 cilvēki, tostarp viens gājējs un astoņi velosipēdisti, aģentūru LETA informēja VP.

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem kopumā noticis 101 ceļu satiksmes negadījums, no kuriem 54 avārijas notika Rīgas reģionā, 10 - Zemgales reģionā, 12 - Vidzemes reģionā, 14 - Kurzemes reģionā, bet vēl 11 - Latgales reģionā. 

No visiem ceļu satiksmes negadījumiem 17 bijuši ar cietušajiem. Rīgas reģionā satiksmes negadījumos bija 16 cietušie, no kuriem viens gājējs un seši velosipēdisti, Zemgales reģionā četri cietušie, Kurzemes reģionā divi cietušie un Latgales reģionā arī divi cietušie, kuri abi bija velosipēdisti.

Ceļu satiksmes jomā tika noformēti 495 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 197 par ātruma pārsniegšanu, viens par agresīvu braukšanu, 18 par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā un divi par automašīnas vadīšanu narkotisko vielu reibumā. 

Kopumā ceļu satiksmes noteikumu jomā vakar Valsts policijas darbinieki noformējuši 495 protokolus. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu