"Juventus" izlaiž pārsvaru, bet beigās trillerī izrauj uzvaru pret "Napoli"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: Reuters/ScanPix

Itālijas A sērijas futbola grands Turīnas "Juventus" sestdien otrās kārtas spēlē trillerī svinēja uzvaru pār vienu no savām sīvākajām pretiniecēm "Napoli".

"Juventus" savā laukumā uzvarēja ar rezultātu 4:3 (2:0), mača kompensācijas laikā bumbu savos vārtos ieraidot "Napoli" aizsargam Kalidū Kulibalī.

Mājinieki jau pēc nospēlētām 20 minūtēm bija vadībā ar 2:0. Vispirms 16.minūtē no 11 metriem precīzi ātru uzbrukumu noslēdza Danīlu, bet trīs minūtes vēlāk Gonsalo Igvains no tuvākas distances trieca bumbu vārtos un panāca jau divu vārtu pārsvaru.

Tuvojoties otrā puslaika vidum, Krištianu Ronaldu 62.minūtē ar raidījumu no aptuveni 12 metriem panāca jau 3:0 "Juventus" labā.

Tiesa, galvenie mača notikumi vēl bija tikai priekšā. Spēles 66.minūtē Konstantins Manols pēc soda sitiena ar galvu vienus vārtus atguva, bet trīs minūtes vēlāk Irvings Losano ātrā uzbrukumā nonāca viens pret mājinieku vārtsargu Vojcehu Ščensniju un "Juventus" pārsvaru samazināja līdz minimumam.

Ar to turīniešu nedienas nebeidzās, jo 81.minūtē pēc soda sitiena Džovanni di Lorenso, sitot ar kāju, panāca neizšķirtu 3:3.

Brīnumaina izglābšanās gan izpalika, jo spēles kompensācijas laika otrajā minūtē Kulibalī, cenšoties pēc soda sitiena izraidīt bumbu ārpus laukuma, neveikli to ieraidīja savos vārtos, tādējādi atnesdams "Juventus" komandai uzvaru.

"Var teikt, ka pārbaudi neesam izturējuši, jo stundu spēlējām slikti. Pēc tam izlīdzinājām, un mačs varēja noslēgties neizšķirti 3:3, bet tas nemainītu manu viedokli par mūsu sniegumu, kas nebija pietiekami labs," pēc cīņas secināja Neapoles komandas galvenais treneris Karlo Ančeloti.

"Juventus" pirms spēles saņēma pamatīgu triecienu, jo piektdien komandas aizsardzības balsts un ilggadējais kapteinis Džordžo Kjellīni pārrāva ceļgala krusteniskās saites, kā rezultātā viņš nevarēs spēlēt vairākus mēnešus.

Vēl sestdien "AC Milan" savā laukumā ar 1:0 (1:0) pārspēja "Brescia". Vienīgos vārtus šajā mačā guva Hakans Kalhanolu, kurš 12.minūtē saņēma piespēli no galalīnijas un raidīja bumbu tīklā.

Svētdien A sērijā noslēgsies otrās kārtas izspēle.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu