Fanus šokē Nikolajeva un Pugačovas kļūdainā dziedāšana Jūrmalā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vaikule un Pugačova
Vaikule un Pugačova Foto: Ekrānuzņēmums

Interneta lietotājus ne pa jokam pārsteidzis Igora Nikolajeva "Instagram" kontā ievietots video, kurā redzams kā par krievu estrādes primadonnu dēvētā Alla Pugačova ar draugiem izpilda labi pazīstamu dziesmu, taču viss neiet tik labi, kā plānots, vēsta "Postimees".

Alla Pugačova, kas kopā ar savu vīru Maksimu Galkinu un bērniem pašlaik atpūšas Jūrmalā. Viņa ar dzīvesbiedru un draugiem, dziedātājiem Laimu Vaikuli un Igoru Nikolajevu, devusies uz restorānu. 

» Allas Pugačovas ceļš uz slavu. Pirmā padomju popzvaigzne un sekssimbols

Tieši Igors Nikolajevs savā "Instagram" kontā nofilmējis un tīmeklī ievietojis video ar to, kā Alla Pugačova kopā ar Laimu Vaikuli izpilda senu savu hitu - dziesmu "Es tā vēlos, lai vasara nekad nebeigtos". Viņiem piedziedājis arī Nikolajevs, taču sajaucis vārdus. Viņš par to ar nožēlu pavēstījis arī saviem sekotājiem.

Pugačova pie viena atminējusies arī par to, kā tieši radusies dziesma. Izrādījies, ka dziedātājai 1981. gadā galvā radusies melodija, kuru viņa nospēlējusi dzejniekam Iļjam Reznikam, kas dziesmai sacerējis vārdus.

» Pugačovas meita Kristīna Orbakaite ar meitu bauda atpūtu Jūrmalā

"Zvaigžņu vasara", piemēram, radās piecu minūšu laikā, bez pārspīlējumiem. Es kaut ko spēlēju priekšā savai meitiņai un pēkšņi radās motīvs. Kristinai tas ļoti patika. Tad Iļja Rezniks ātri sacerēja vārdus. Manuprāt, ļoti gaiši," atcerējusies dziedātāja.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu