Astrologi atklāj septembra "spēka dienas"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Astrologi vēsta, ka par "spēka dienām" sauc enerģētiski vispiepildītākos datumus, kuros veicot noteiktas darbības iespējams gūt vairāk veiksmes. Par to, kuri ir 2019. gada septembra spēka datumi, vēsta portāls "Postimees".

 

2. septembris - mākslinieciskās attīstības diena

Septembra pirmajos datumos gaidāmi neparedzēti likteņa pavērsieni. Labas vēsmas nes augošs Mēness Svaru zīmē - šis ir īstais laiks, lai ķertos klāt problēmām, kuru risināšanai nepieciešams kreatīvs piegājiens. Astrologi iesaka šajā dienā ļauties eksperimentiem, kā arī būt drošākiem savā mīlas dzīvē. Šī diena ir domāta rīcībai, nevis domām - gaidāms motivācijas un entuziasma pieplūdums.

7. septembris - vides maiņas diena

Šī mēneša septītajā datumā Mēness ienāk Strēlnieka zīmē, kas ir labākais laiks jaunu lietu iesākšanai. Zvaigžņu tulki šajā dienā iesaka ķerties klāt kam neparastam un vēl neizmēģinātam. Laba diena darba maiņai, jaunu cilvēku iepazīšanai vai jaunu projektu uzsākšanai. Šis datums iekrīt sestdienā, līdz ar ko astrologi iesaka to pilnībā pavadīt meklējot veidus, kā pozitīvi dažādot savu dzīvi.

14. septembris - mīlestības un komunikācijas diena

Šajā datumā mīlestības planēta Venēra pāriet Svaru zīmē. Šī planētu kombinācija ir īpaši labvēlīga tiem, kas ir iemīlējušies, kā arī tiem, kas vēl meklē savu otro pusīti. Šo dienu visprātīgāk būtu pavadīt atpūtā ar savu partneri vai ģimeni. Šajā dienā īpaši ātri iespējams atjaunot savas enerģijas rezerves. Astrologi iesaka šajā dienā nepievērst uzmanību citu domām un padomiem un pilnībā veltīt sevi attiecībām. Īpaši laba diena, lai lūgtu piedošanu par kādiem pagātnes pāridarījumiem.

18. septembris - mēneša pozitīvākā diena

Astrologi vēsta, ka šajā dienā gaidāmi divi svarīgi notikumi. Pirmais - Mēness nokļūs Vērša zīmes varā, kas mainīs valdošo enerģiju par labu pat visambiciozāko plānu īstenošana. Otrs notikums ir saistīts ar Saturna ieiešanu retrogrādā un būs vairāk nozīmīgs ilgtermiņā - šī ir diena, kurā daudziem cilvēkiem var mainīties iekšējās vērtības. Būs vieglāk uz dzīvi paraudzīties no malas un atmest nevajadzīgus pārdzīvojumus un aizvainojumus.

27. septembris - pašanalīzes diena

Septembra mēneša pēdējā "spēka diena" paies zem pragmatiskās un prātīgās Jaunavas zīmes ietekmes. Šī ir laba diena tam, lai atskatītos uz septembrī paveikto. Astrologi sola, ka šajā dienā īpaši labi veikšoties ar dažādiem dvēseliskiem meklējumiem un meditāciju. Šajā datumā iespējams īpaši skaidri saredzēt pagājušo, saprast esošo un izplānot nākotni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu