Zodiaka pārstāvji, kas visbiežāk nokļūst mīlas trīsstūros

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Cilvēku attiecību modeļi ir visdažādākie - kamēr daži ar vienu partneri paliek visu savu dzīvi, citus attiecību sfērā interesē krietni savādākas romantiskās saiknes. Astrologi vēsta, ka tas, vai dzīves laikā nokļūstam "mīlas trīsstūrī", ir lielā mērā atkarīgs no mūsu Zodiaka zīmes, vēsta portāls "Postimees".

Auns

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji īpaši bieži nokļūst dažādās divdomīgās situācijās. Ugunīgie Auni no visa spēka cenšas izbēgt no dzīves pelēcības un vienmulības, taču tajā pašā laikā augstu vērtē uzticamību un lojalitāti. Viņus uz jaunām attiecībām parasti mudina vēlme pēc jaunām izjūtām, spēcīgākas uz dziļākas jūtas šajās savienībās rodas tikai ar laiku. Bieži vien gadās, ka zem šī zvaigznāja dzimušie jau esot attiecībās kļūst vai apsēsti ar kādu jaunu cilvēku. Savu lomu "mīlas trīsstūru" izveidē spēlē arī Aunu impulsīvā daba.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra zīmes pārstāvjiem ir grūti saprast cilvēkus, kuri labprātīgi paliek stabilās un ērtās situācijās. Zem šī zvaigznāja dzimušajiem ir svarīgi nepārtraukti saņemt jaunus un svaigus iespaidus. Šie cilvēki parasti nevar saprast, ko vēlas, un tiem ir ļoti grūti pastāstīt par savām vēlmēm saviem partneriem. Neskaidrība savā romantiskajā dzīvē nereti liek Ūdensvīriem doties jaunas laimes meklējumos, kas var beigties esot attiecībās ar vairākiem partneriem.

Strēlnieks

Zem šī zvaigznāja dzimušie ir lielākie Zodiaka piedzīvojumu meklētāji un biežāk par pārējiem kļūst par dažādu "mīlas figūru" dalībniekiem. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji nemitīgi uzsāk jaunas attiecības, nereti - jau esot attiecībās ar citu partneri. Šo cilvēku lielākās bailes ir ieslīgt rutīnā, tādēļ viņi reti kad piekrīt ilgtermiņa attiecībām. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu