Ne īpaši veselīgi! Britu mediji atklājuši vienu no karalienes Elizabetes II mīļākajiem ēdieniem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters / Scanpix

Anonīmi avoti paziņojuši, ka Lielbritānijas karalienei Elizabetei II ir īpaša mīlestība pret ātrajām un treknajām uzkodām, vēsta "The Mirror".

Anonīmi avoti britu medijam paziņojuši, ka karalienei Elizabetei II īpaši garšo tradicionālie britu ēdieni - treknie kartupeļi frī ar zivi, kas saucas "Fish and chips". Viņa šo ēdienu īpaši bieži ēd, kad viesojas karaliskajā rezidencē Balmoralas pilī, Skotijā.

Bijušais karalienes personīgais pavārs Darens Makgreidijs uzsvēris, ka princips Filips esot īsts ēdienu mīlis. Viņš varot runāt par ēdienu "veselām stundām". Ja karaliene dod priekšroku trekniem un ne īpaši veselīgiem ēdieniem, tad monarha mīļākais ēdiens ir šokolādes biskvīta kūka.

Tāpat Elizabete II ceļojot labprāt ēd kēksus ar rozīnēm, sukādēm un riekstiem. Viņa arī bieži dzer tēju, taču tā jāvāra tikai ar īpašu ūdeni, kas tiek turēts noslēpumā.

Saskaņā ar britu mediju sniegto informāciju, princis Viljams labprāt ēd picas un āzijas ēdienus, bet Keita Midltone dod riekšroku ēdienam, kuros ir karijs. Saseksas hercogiene Megana Markla kā īsta amerikāniete, nevarot dzīvot bez frī kartupeļiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu