Igaunijas policija pazuduša sirmgalvja vietā pie tuviniekiem atved viņa vārdabrāli

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Igaunijas policija. Ilustratīvs attēls.
Igaunijas policija. Ilustratīvs attēls. Foto: Ilze Timbare/LETA

Igaunijas policistiem, kam pēc stundām ilgiem meklējumiem šonedēļ izdevās atrast un nogādāt mājās tuvinieku meklētu sirmgalvi, nācies pieredzēt krietnu pārsteigumu, uzzinot, ka atrastais cilvēks, neraugoties uz visu nosaukto pazīmju sakritību, ir tikai pazudušā vārdabrālis.

Jegevas apriņķa policija naktī saņēma ziņu, ka pazudis kāds 72 gadus vecs vīrs ar atmiņas traucējumiem, vārdā Āre. Policisti uzsāka meklēšanu, izmantojot pat bezpilota lidaparātus, un pēc vairāku stundu pūliņiem pamanīja tuvinieku sniegtajam aprakstam atbilstošu vecāku vīrieti, ģērbušos tumšās sporta biksēs un tumšā jakā, ar naģeni galvā.

Vīrietis gan nebija necik runīgs, bet apliecināja, ka viņu tiešām sauc Āre. Izdzirdis, ka ģimene par viņa prombūtni noraizējusies un visu nakti meklē, vīrietis bez ierunām piekrita sēsties policijas mašīnā, lai ātrāk nokļūtu mājās.

Taču mājiniekus, kas iznāca viņu sagaidīt, gaidīja vilšanās - izrādījās, ka policisti pie viņiem atveduši gluži nepazīstamu cilvēku.

Par laimi, viss beidzās labi - turpinot meklēšanu, uz rīta pusi policistiem izdevās sveiku un veselu atrast arī to Āri, kurš patiešām bija pazudis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu