Apskati, kādas līgaviņas izvēlējušies "Saimnieks meklē sievu" brašuļi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jānis ar līgaviņām
Jānis ar līgaviņām Foto: TV3 publicitātes foto

Pirmdien, 2. septembrī, šova "Saimnieks meklē sievu" pirmajā epizodē pieci braši saimnieki uzsāka savu ceļu pretim īstai mīlestībai – katrs saimnieks ir izvēlējies sev piecas līgaviņas, kuras aicināt uz balli Dikļu pilī. Līgavas būs sabraukušas no malu malām – gan īstas lauku dāmas, gan rūdītas pilsētas lēdijas. Kāda no viņām savā izskatā ir ieguldījusi pat deviņus tūkstošus eiro, savukārt kāda no viņām būs iepatikusies pat diviem saimniekiem vienlaikus.

Atraktīvais Gunārs tic īstai mīlestībai un meklē to īsto un vienīgo. Uz satikšanos Dikļu pilī viņš ir uzaicinājis piecas dāmas - Annu, Inetu, Ingu, Andu un Lilitu.

Anna ir kultūras darbiniece, kura vada un organizē pasākumus. Anna ir universāla sieviete - prot gan darīt, gan atpūsties. Brīvajā laikā patīk dziedāt, dejot, makšķerēt, iet mežā sēņot un ogot, ir jautra un aktīva sabiedrības dvēsele. Interesants fakts - Anna katru gadu ieplāno ceļojumu uz vietu, kur nav bijusi. Vai Anna dosies ceļojumā kopā ar Gunāru?

Inetas hobijs ir dejošana, no malas skatoties, varētu domāt, ka Ineta ir klusa, taču klusie ūdeņi ir tie dziļākie. Turklāt Ineta ir arī ļoti atklāta, uzticama un labsirdīga, jo viņa visā spēj saskatīt pozitīvo.

Inga ir ļoti atraktīva un čakla sieviete, kurai patīk mesties jaunos piedzīvojumos. Viņas aizraušanās ir vēderdejas un līnijdejas. Kaut arī viņa dzīvo pilsētas centrā, viņai ir savs dārzs, kurā labprāt darbojas un bauda sava darba augļus. Viņai patīk pieņemt dažāda veida jaunus izaicinājumus, kas ir arī dalība projektā Inga ir izmēģinājusi spēkus vikingu laivu braucienā, uzsākusi cigun apmācības, kā arī apmeklē ūdens aerobiku.

Anda ir klusa un mierīga dāma, taču ļoti sirsnīga un labprāt iepazīstas ar jauniem cilvēkiem.

Lilita nāk no Madonas un kolorīta, izskatīga dāma, kas ir gatava atvērt savu sirdi romantiskam piedzīvojumam.

Foto: TV3 publicitātes foto

Pieprasītākais šīs sezonas saimnieks Ilmārs arī ir saticis savas dāmas Beāti, Eviju, Lauru, Jeļenu un Indru.

Beāte ir vizāžiste un manikīra speciāliste un dotajā brīdī studē personālvadību. Beāte ir ļoti mērķtiecīga, patīk viss jaunais un modernais. Simpātiska tumšmate var šķist vieglprātīga, bet viņai ir visai stingrs raksturs, kuru Ilmāram var gadīties iepazīt. Un kas to zin - ja lemts, tad Beāte ir gatava pārvākties arī uz otru Latvijas malu.

Evija ir īsta skaistule, kuras strādā par medmāsu. Daudzi puiši viņu sauktu par savu sapņu meiteni. Evijai ļoti patīk laiku pavadīt pie dabas, taču arī lielpilsētas dzīve viņai nav sveša. Mīl bērnus, jo arī pati nāk no lielas ģimenes. Lielāko daļu savas dzīves ir nodzīvojusi laukos un govju ganīšana viņu noteikti nebiedē.

Laura ir drosmīga meitene, augusi laukos un līdz ar to lauku dzīve ir labi pazīstama. Laura ir simpātiska, turklāt viņai patīk arī gatavot. Laura ir iznesīga un ātri prot iejusties dažādās vidēs.

Jeļena ir īsta modes dāma. Viņu interesē mode un dažādas skaistumkopšanas procedūras sevis pilnveidošanai un sakopšanai. Savā skaistumā ir ieguldījusi vairākus tūkstošus eiro.

Indrai patīk garas pastaigas siltās vasaras dienās, patīk lasīt, pilnveidot sevi un apgūt jaunas zināšanas. Ir iejūtīga, racionāla, izglītota un atklāta. Tostarp, arī ideālistiska, reizēm kategoriska un tajā pat laikā sirsnīga, mīļa un labsirdīga. Patstāvīga meitene ar mērķiem un sapņiem.

Foto: TV3 publicitātes foto

Labsirdīgais latgaļu puisis Oskars ir saticis savas piecas dāmas - Dārtu, Zani, Lauru, Baibu un Lāsmu.

Dārta ir aktīva un ekstrēmā sporta veida piekritēja, viņas hobiji ir futbols, volejbols un motosports. Dārta agrāk dejoja tautiskās dejas un nu ir gatava uzgriezt kādu danci kopā ar Oskaru. Simpātiska un jauna meitene ar savu raksturiņu.

Zane ir mērķtiecīga un racionāla, taču viņas hobijs ir gleznošana, kā arī Zani īpaši aizrauj teātris. Zane ir ļoti gudra meitene, kura zina ko vēlas.

Laura ir pozitīva meitene, kura ir gatava izaicinājumiem, turklāt viņai patīk iepazīt jaunus cilvēkus.

Baiba ir čakla, patīk kārtība un piedzīvot jaunas emocijas.

Lāsma mīl laukus un dzīvot lauku vidē, sirdī ir īsta lauku meitene.

Foto: TV3 publicitātes foto

Otrs pieprasītākais saimnieks - Jānis satika savas piecas meitenes - Karīnu, Lolitu, Līnu, Simonu un Baibu.

Karīna ir viena no trīņu māsām no Kurzemes, kurai ļoti patīk gatavot, viņa gatavo izcili gardas un skaistas kūkas. Mīļa pēc dabas un čakla strādātāja. Viņa var šķist kautrīga, taču īstais sirdsāķītis noteikti spēs Karīnu atraisīt. Ir aktīvu izklaižu piekritēja, patīk braucieni ar motociklu gan pa sauszemi, gan uz ūdens. Lauku dzīve Karīnu viennozīmīgi nebaida!

Lolitai patīk dejot un saskatīt neparasto ikdienišķajā. Turklāt arī humors viņai nav svešs – pavilkt uz zoba viņai padodas itin labi.

Līna ir augusi laukos un ir izbaudījusi gan lauku, gan dārza darbus - patīk cirpt krūmus un un dievina tikko pļautas zāles smaržu. Ikdienā Līna darbojas dizaina jomā, zīmējot un veidojot mājas lapu dizainu. Līnai patīk arī “taisīt podus” - tiešā nozīmē, jo jaunā dāma darbojas keramikas studijā, kur ķipina mālu, bet arī teiciens pārnestā nozīmē raksturo Līnu - doties piedzīvojumos un aktīvā atpūtā ir viņas sirdslieta! Reizēm, kad piezogas iedvesma, Līna arī glezno.

Simona nav baltrocīte, savu roku ir iemēģinājusi dažādos lauku darbos - gan ravējusi, gan malku skaldījusi. Ir ļoti muzikāla, aizraujas ar dziedāšanu. Priekšroku dod pasākumiem draugu lokā vai arī ballēm, zaļumballēm. Ir jauka, labsirdīga un paklausīga. Cilvēkiem atveras tikai tad, kad uzticas. Ja Simonu gadās nokaitināt, tad gan viņa var kļūt par dusmu pūķi.

Baiba (tā pati, kas Oskaram). Baiba ir čakla, patīk kartība un arī izaicinājumi. Baiba ir atvērta un sirsnīga meitene, kura gatava jauniem izaicinājumiem, lai atrastu savu īsto un vienīgo.

Foto: TV3 publicitātes foto

Aktīvais Vitālijs arī ir saticis daiļaviņas - Lanu, Kristu, Danu, Zani un Justīni.

Lanai patīk sēņot un ogot. Ir patstāvīga un čakla meitene, pati piedalījusies sava dzīvokļa remonta veikšanā. Lana ir meitene, kura vienmēr un gatava piedzīvojumiem un otrā pusīte var būt droša - ar viņu garlaicīgi noteikti nebūs.

Krista ir sirsnīga meitene, kura daļēji ir uzaugusi laukos, izmēģinājusi pilsētas dzīvi un sapratusi, ka viņas būtībai vislabāk atbilst lauki. Viņas hobiji ir izbraucieni ar velosipēdu, grāmatas un futbols, jo Krista pati ir arī futbola trenere. Ir sabiedriska, komunikabla un dzīvespriecīga meitene. Nebaidās no darba un neatsaka palīdzību, ja vien tas ir viņas spēkos.

Dana ir labsirdīga, pacietīga, uzņēmīga, kārtīga un patiesa meitene. Ja viņa ko saka, tad tieši tā arī viņa domā!

Zanes hobiji ir riteņbraukšana, šūšana, ciparkūku darināšana, peldēšana un makšķerēšana. Zane ir aktīva un ar labu humora izjūtu - gluži tāpat kā arī Vitālijam.

Justīnei ir raksturiņš, kas pamanās būt gan ļoti šerps, gan iejūtīgs. Patīk adrenalīns, ir pozitīva un sabiedriska, ar labu humora izjūtu, prot pastāvēt par sevi.

Foto: TV3 publicitātes foto

Skaties šovu "Saimnieks meklē sievu" ik pirmdienas vakaru plkst. 21.00 kanālā TV3!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu