Mediji: Kurucs arestēts par pastrādātu uzbrukumu draudzenei (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bruklinas "Nets" latviešu spēlētājs Rodions Kurucs otrdien Ņujorkā ticis īslaicīgi arestēts par jūnijā pastrādātu uzbrukumu savai draudzenei, atsaucoties uz avotiem policijā, ziņo "Nydailynews.com" un "New York Post".

Kā Ņujorkas medijiem norādījuši avoti policijā, 27. jūnija vakarā strīds starp Kurucu un viņa draudzeni aizgājis līdz roku palaišanai.

"New York Post" raksta, ka tiek apgalvots, ka Kurucs pielicis sev nazi pie rīkles un esot kliedzis: "Es sevi nogalināšu!". Taču viņš ātri nometis nazi, aplicis savu roku ap 32 gadus vecās sievietes kaklu un žņaudzis viņu, pēc tam iegrūžot gultā.

» NBA draftētais Rodions Kurucs ticis pie daiļas draudzenes

Pēc tam viņš divreiz iepļaukājis sievieti, iekodis lūpā un pagrūdis pret gultu tā, ka viņa savainojusi ribas. "New York Post" raksta, ka sieviete tajā pašā vakarā ribu savainojumu dēļ vērsusies slimnīcā.

Pēc prokurora Vilfrēdo Koto teiktā, viņai bijuši ribu un sejas savainojumi, taču neesot foto, kas apliecināti gūtās traumas. Prokurors arī uzsver, ka abi pēc tam nākamajā dienā kopā devušies uz Lasvegasu. Abi tikušies deviņus mēnešus, bet pēc incidenta esot pašķīrušies.

Sieviete sūdzību iesniegusi 27. augustā, bet otrdien Kurucs pats brīvprātīgi ieradies policijā un ticis arestēts.

Tikmēr tiesnese Džina Abadi noteikusi aizsardzību un liegusi Kurucam tuvoties sievietei. Tiesnese atbrīvojusi Kurucu bez drošības naudas, pret ko nav iebildusi arī prokuratūra.

Kurucs tiesā bijis saslēgts rokudzelžos un klusējis. Kurucs apsūdzēts par to, ka ar savām darbībām traucējis sievietei elpot. Latviešu basketbolistam līdzās tiesā bija arī viņa advokāts.

Nākamā tiesas sēde šajā lietā paredzēta 21. oktobrī, kas ir nedaudz vairāk kā mēnesi pirms sezonas sākuma.

Neilgi pēc informācijas parādīšanās medijos, "Nets" nāca klajā ar savu paziņojumu.

"Palīdzam līgas birojam ar informācijas ievākšanu.

"Nets" šāda veida apsūdzības uztver ar vislielāko nopietnību. Kamēr notiek izmeklēšana un paši ievācam informāciju, no komentāriem atturēsimies," teikts kluba paziņojumā.

21 gadu vecais cēsnieks savā debijas sezonā regulārajā čempionātā aizvadīja 63 spēles, kurās vidēji izcēlās ar 8,5 punktiem un 3,9 atlēkušajām bumbām. Pērnvasar viņš ar "Nets" noslēdza ilgtermiņa līgumu, kura termiņš tika minēts kā četri gadi.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu