"Porziņģis nomainīts?" Ļaudis asi reaģē uz Kuruca apsūdzībām par draudzenes žņaugšanu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: EPA/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bruklinas "Nets" latviešu spēlētājs Rodions Kurucs otrdien Ņujorkā ticis īslaicīgi arestēts par jūnijā pastrādātu uzbrukumu savai draudzenei. Šāda ziņa pamatīgi satricinājusi Latvijas sociālo tīklu lietotājus. 

"New York Post" raksta, ka tiek apgalvots, ka Kurucs pielicis sev nazi pie rīkles un esot kliedzis: "Es sevi nogalināšu!" Taču viņš ātri nometis nazi, aplicis roku ap 32 gadus vecās sievietes kaklu un žņaudzis viņu, pēc tam iegrūžot gultā. 

Kā "Apollo" vēstīja maijā, viņa sociālajos tīklos aizvien biežāk parādījās foto un video, kuros figurē gaišmataina meitene. Lai gan Kurucs publiski nebija atklājis viņas vārdu, noprotams, ka abi pavadīja kopā daudz laika, devās kopīgos izbraucienos ar velosipēdiem un apmeklēja restorānus. Arī galeriju, kurā ievietojis fotogrāfijas ar sirdspuķīti, viņš bija papildinājis ar sirsniņas emocijzīmi. Pēc tam fotogrāfijas ar blondīni tika dzēstas. 

Foto: Instagram/ rodionsk17

Ziņas par apsūdzībām pamatīgi saniknoja sociālo tīklu lietotājus, daudziem rakstot, ka Latvijas basketbolisti pasaulē uzvedas pavisam nosodāmi. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu