Influencere Maija Armaņeva atklāti par piedzīvoto vardarbību un draudiem no bijušā vīra puses (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ maija_armaneva

Blogeru un influenceru asociācijas dibinātāja, TV personība Maija Armaņeva nekad nav slēpusi, ka iepriekšējā laulībā ir piedzīvojusi emocionālo vardarbību. Tagad izdevumam "Ieva" viņa pastāstīja par savu sāpīgo pieredzi. 

"Viss sākās, kad nolēmu šķirties no vīra. Sekoja draudi, pat draudi dzīvībai – kas viss var notikt, ja šķiršos. [..] Pirms tam devu vairākas iespējas, gribēju glābt attiecības, tomēr vienā brīdī sapratu, ka nav vērts. Tad man piedraudēja, ka atņems bērnu – jo ar ko gan citu vīrieši var manipulēt? Es pat nepretendēju ne uz naudu, ne īpašumiem," atklāja influencere.

Viņa atzina, ka jutusies iebiedēta un tiesā nav sapratusi, kas notiek, - viss ticis pagriezts tā, it kā viņa gribētu atriebties un atņemt vīram bērnu. Kopumā viņa nomainījusi trīs advokātus, līdz ceturtais beidzot sapratis, ka "lieta nav tīra". 

"Šis jurists tad mani arī saveda kopā ar centra "Marta" speciālistiem. Man uzreiz piedāvāja psihologa palīdzību, desmit bezmaksas nodarbības, kas man ļoti noderēja – jo sieviete nevar cīnīties, ja nejūtas pati par sevi pārliecināta. [..] Mani vairs neizsita no līdzsvara katra īsziņa, ko saņēmu ar draudiem, – sākumā jau no telefona signāla vien sāka sisties sirds un bija jādomā tikai par to, ko un kā atbildēt. Atceros, psiholoģe jautāja: bet kāpēc tev liekas, ka vispār jāatbild? Nu kā – vai tad drīkst neatbildēt? Tā pareizā, paklausīgā meitene, kas manī dzīvoja, protams, uzskatīja, ka nedrīkst neatbildēt," pastāstīja Armaņeva.

Tikai pēc nopietna darba ar psihologu viņai izdevies atgūt savu iekšējo spēku. "Es toreiz arī biju diezgan naiva – domāju, kā gan vīram var neuzticēties… Uz to arī iekritu."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAIJA ARMANEVA Content Creator (@maija_armaneva) on

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu