Alla Pugačova parāda, kāpēc saule viņai nenāk par labu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Neskatoties uz to, ka Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova jau ir sasniegusi 70 gadu vecumu, viņa regulāri pārsteidz ar jauneklīgiem tēliem, publiski parādoties sabiedrībā minisvārkos un nebaidoties demonstrēt dabisko skaistumu.

Kā zināms, šobrīd Pugačova ar vīru Maksimu Galkinu un abu bērniem atpūšas Jūrmalā. Sociālajos tīklos viņa publicēja divus selfijus pēc peldes Jūrmalā, kuros pozē ar minimālu grimu – tumšam acīm un uzkrāsotām lūpām.

Fotogrāfijās māksliniece redzama gaišā blūzē un smilškrāsas cepurē. Kā Pugačova pastāstīja saviem sekotājiem, viņai ļoti patīk vasara, taču šajā gadalaikā viņai ir kāda iezīme, kas gadiem ejot nemainās, - vasaras raibumi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey) on

“Es mīlu sauli, bet tā man ir nenāk par labu. Piecas minūtes jūrā un saulē, rezultāts uz sejas. Vasaras raibumi. Varbūt tā ir septītā jaunība?” foto aprakstā vēstīja Pugačova.

Komentāros estrādes dīva tika apbērta ar neskaitāmiem komentāriem par viņas humora izjūtu un jauneklīgo izskatu. Foto komentēja arī vairākas Krievijā zināmas personas, piemēram, TV raidījumu vadītāja Jana Rudkovska, norādot, ka viņa Pugačovu dievina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey) on

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu