Bartone sasniedz "US Open" junioru turnīra astotdaļfinālu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kamilla Bartone
Kamilla Bartone Foto: Luke Hemer/Tennis Australia (ausopen.com)

Latvijas jaunā tenisiste Kamilla Bartone trešdien sasniedza ASV atklātā čempionāta junioru turnīra astotdaļfinālu.

Bartone, kura turnīrā izlikta ar septīto numuru, otrās kārtas spēlē ar 6-1, 6-0 sagrāva amerikānieti Elvinu Kalievu.

Bartone ITF junioru rangā atrodama 11.pozīcijā, bet viņas pretiniece ieņem 188.vietu. Latviete ir arī WTA rangā, kur ieņem 875.vietu, kamēr amerikāniete ir 1157.pozīcijā.

Astotdaļfinālā Latvijas tenisistei pretim stāsies dienvidkorejiete Sohjuna Parku, kura WTA rangā atrodama 635.vietā.

Iepriekš pirmās kārtas spēlē Bartone ar rezultātu 6-4, 6-2 pārspēja slovākieti Mihaelu Kadlečkovu, kura ITF junioru rangā ieņem 82.vietu. 

Latvijas jaunās tenisistes Bartone un Darja Semeņistaja otrdien sasniedza ASV atklātā čempionāta junioru dubultspēļu turnīra otro kārtu.

Bartone un krieviete Oksana Seļehmeteva, kuras turnīrā izliktas ar piekto numuru, pirmajā kārtā ar 6-1, 6-0 sagrāva indonēzieti Prisku Madelinu Nugroho un austrālieti Enerliju Pulosu.

Otrajā kārtā viņām pretī stāsies Džoanna Garlenda no Taivānas un Manančaja Savangkeva no Taizemes, pret kurām spēli paredzēts aizvadīt trešdienas vakarā.

Tikmēr Semeņistaja, spēlējot duetā ar francūzieti Karoli Monē, ar rezultātu 6-1, 6-2 uzveica spānietes Karlotu Martinesu Siresu un Ani Mintehi del Olmo.

Nākamajā cīņā būs jau nopietnāks pārbaudījums, ar trešo numuru izliktās Nacumi Kavaguči no Japānas un Adrienna Naģa no Ungārijas.

Otrās kārtas mačs paredzēts vēlu trešdienas vakarā.

Savukārt puišu turnīrā Kārlis Ozoliņš kopā ar nīderlandieti Steinu Pēlu pirmajā kārtā ar 6-4, 6-7 (8:10), 5:10 piekāpās francūžiem Kirjanam Žakē un Džovanni Mpeči Perikāram.

Vienspēlēs no Latvijas trijotnes pirmo kārtu pārvarēja tikai Bartone.

Bartone pērn ASV debitēja "Grand Slam" junioru turnīros, apstādamās otrajā kārtā. Šogad Austrālijā viņa sasniedza ceturtdaļfinālu, Francijā cieta zaudējumu astotdaļfinālā, bet Vimbldonā nepārvarēja pirmo kārtu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu