"Lētāk nekā psihoterapija." Rīgā atklāta vieta, kur var šķaidīt sadzīves tehniku un citus priekšmetus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: "Smash room" publicitātes foto

Dažādu priekšmetu saplēšana esot labs veids, kā atbrīvoties no agresijas, tā norādījis pats "Smash Room Riga" saimnieks. Trauki, televizori, datori, mūzikas instrumenti un modinātāji, – to visu piedāvā salauzt un sadauzīt "šķaidīšanas telpa Rīgā", vēsta LNT raidījums "900 sekundes".

Pirmā vieta Latvijā, kur cilvēki par maksu var doties un dauzīt dažādus sadzīves priekšmetus, atrodas Maskavas forštatē. "Smash Room Riga" apmeklētājiem iespējams izvēlēties dažādus "ieročus", ar kuriem šķaidīt priekšmetus.

Obligāts gan ir nosacījums, ka jālieto drošības ekipējums, jo šķembas un lauskas lido visapkārt. Ķivere un brilles jālieto obligāti, tāpat tiek piedāvāts kombinezons.

"Agresijas līmenis mūsu sabiedrībā ir ārkārtīgi augsts, un šis pasākums izmaksās lētāk nekā psihoterapija un daudz veselīgāk nekā brukt virsū saviem mīļajiem cilvēkiem," raidījumam saka "šķaidīšanas telpas" saimnieks Kristaps Zālītis.

"Smash Room Riga" laužamo lietu pietiekot ilgam laikam, it sevišķi televizori eot plašā piedāvājumā, norāda "900 sekundes".

Foto: "Šķaidīšanas telpa" Rīgā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu