Kā uz mācībām pošas karaliskā ģimene? Princese Šarlote uzsāk skolas gaitas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Princese Šarlote ierodas uz savu pirmo skolas dienu kopā ar savu brāli, princi Džordžu.
Princese Šarlote ierodas uz savu pirmo skolas dienu kopā ar savu brāli, princi Džordžu. Foto: Reuters/ScanPix

Pienācis septembris, un tas nozīmē skolas gaitu uzsākšanu vai atsākšanu visiem bērniem, tostarp arī britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem. Īpaši svarīga šī diena bijusi prinča Viljama un Keitas Midltones meitai princesei Šarlotei, kura šogad uzsāk mācības savā pirmajā skolā, vēsta portāls "OK".

Princese Šarlote, kurai ir četri gadi, šogad sāks iet prestižajā "St Thomas" skolā Londonas dienvidos, kur jau pāris gadus mācās viņas brālis, sešus gadus vecais princis Džordžs.

Foto: AP/Scanpix

» Septembris nav aiz kalniem! Par interneta sensāciju kļuvušas "pirms un pēc" fotogrāfijas pirmajā skolas dienā

Piemīlīgajās bildēs redzams, kā princese Šarlote ierodas uz pirmo skolas dienu tērpta skolas uniformā un ieķērusies savas mammas, Keitas Midltones, rokā. Bildēs novērojams, ka Kembridžas hercogiene nes Šarlotes skolas somu, kamēr princis Viljams, aiz rokas ved Šarlotes lielo brāli, princi Džordžu, kurš elitārajā mācību iestādē uzsāks savu trešo skolas gadu.

Foto: Reuters / Scanpix

2017. gadā Keitai Midltonei neizdevās būt klāt sava dēla pirmajā skolas dienā, jo viņa tajā laikā bija gaidībās un cieta no hroniskām rīta nelabuma lēkmēm.

Foto: AP/Scanpix

» Princese Šarlote svin savu 4. dzimšanas dienu!

Ienākot skolas pagalmā, princese Šarlote likusies nervoza un paslēpusies aiz savas mammas rokas. Tālāk jaunā skolniece iepazinusies ar skolas vadītāju un atvadījusies no vecākiem, lai uzsāktu savu pirmo mācību dienu.

Foto: Princese Šarlote pirmo reizi ierodas skolā

Šajā dienā Keita Midltone kārtējo reizi pārsteigusi ar savu nevainojamo stila izjūtu, svinīgajai dienai izvēloties šarmantu "Michael Kors" kleitu ar melnu jostiņu, vidēja izmēra papēžus un delikātus zelta auskarus.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu