Katrīne Sauliete pastāsta, ko domā par slavas tīkotāju šova vadīšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latvijā pirmais interneta šovs "Gribi kļūt slavens" augustā nomainīja vadītāju - jūtuberes Evelīnas Pārkeres vietā stājās divu meitu mamma Katrīne Sauliete. Tagad viņa vietnē "Instagram" atklāj savas izjūtas. 

Sauliete saviem atbalstītājiem paziņoja, ka šī viņai ir lieliska pieredze, turklāt viņa ir paspējusi dalībniekus ļoti iemīļot, publiskojot arī kopbildes ar šova dalībniekiem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katrīne Sauliete (@queen_kachinja) on

"Projekts “Vai gribi kļūt slavens?” manā dzīvē ienāca negaidot, kā ciemiņš, kurš iepriekš nepiezvana un jau stāv pie Tavām mājas durvīm.

Bija zvans, piekritu un pēc divām dienām jau atrados filmēšanas laukumā.

Šiem jauniešiem visiem ir iespēja realizēt savu sapni - kļūt slaveniem, BET ir tā - vai nu Tu dzīvē izmanto sev dotās iespējas vai neizmanto, vai Tu paņem no šova visu, ko tas dod, vai sēdi un burkšķi - man nepatīk tas un tas.

Es vienmēr esmu bijusi no tām, kas ņem un ņem uzreiz ar lielo karoti, kā es parasti saku - ja dod, tad ņem, otrreiz var nepiedāvāt!

Varbūt arī tāpēc tik ātri piekritu kļūt par šova vadītāju, kurš uz to brīdi bija iemantojis sliktu slavu un NEKAD TO NEESMU NOŽĒLOJUSI.

"Brīvdienas TV" strādā un dod iespēju jauniešiem parādīt sevi un cik daudz un cik pozitīvu tēlu tie radīs par sevi, tas jau tālāk ir paša rokās.

Jums nevar visu ielikt ar karotīti mutēs, ārpus šova, ja vēlaties, es drīzāk teiktu - Kļūt ATPAZĪSTAMI, jo slavens, tas ir par skaļu teikts, BET ja vēlaties, tad pamatus jums dod šī šova platforma. Bett tālāk gan pašiem jālido un jāattīsta sevi.

Es katram vēlu veiksmi, Jūs esat dikti forši un ceru, ka katrs no Jums piepildīs savu sapni. Neatvados, jo priekšā vēl lielais fināls," emocionālajās pārdomās dalījās Sauliete. 

Šova vadītājas pārdomas atzinīgi novērtēja arī tā dalībnieki. 

"Mīlam tevi! Tu esi vienkārši lielisks cilvēks. Esmu nenormāli laimīgs, ka esmu saticis tevi un mūsu ceļo šķērsosies vēl bieži," komentāros rakstīja "drag queen" Amuna Davis. 

"Cik precīzi teikts! Jā, šovu slava jeb atpazīstamība ir kas tāds, kas ātri izgaist, ja to pats neturpina attīstīt un strādāt ar to tālāk! Jā, šis šovs ir laba platforma, tas tiesa, un mūsu pašu rokās... Kā to izmantosim tālāk! Paldies, ka biji ar mums! Tu esi TIK POZITĪVA!" komentēja Kitija Reitere. 

Kā zināms, Pārkere aizgāja no šova, jo viņai nepatika tas, kā viņa parādījās šova pirmajās sērijās un tai sekojošajās publikācijās Latvijas interneta portālos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu